torsdag 29. august 2019

Krittavle

Bredt utvalg av tavler, kjøp krittavle hos AJ Produkter. Bestill vår katalog gratis! Over 4sider med kvalitet. Det er whiteboard på den ene siden og krittavle på den andre.


Stilig krittavle uten synlig ramme Denne tøffe krittavlen har ingen synlig ramme.

Den sorte tavlen går helt ut i ytterkant, og er montert på en mm treplate. Treplaten er med på å understreke det organisk uttrykk man oftest ønsker å oppnå ved bruk av krittavler. Produktet er ikke tilgjengelig for øyeblikket. Krittavle deler, flere størrelser. Sammenlign Sammenlign Artikkelnr.


Selvheftende krittavle med ukeplan Ha kontroll over alle ukens gjøremål - hjemme eller på jobb. Clas gir års garanti.

Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. Her finner du morsomme og stilfulle magnettavler og krittavle r, perfekte inne på barnerommet.


Stabil og god passer for bruk på skoletavler - både whiteboard og krittavle. Nettbutikken med alt du trenger av interiør. Kun 2- dagers levering, alltid fri retur i butikk og du kan betale med Vipps eller Klarna. Kombiner tekstil, puter.


Stort utvalg av magnettavler. Alltid års garanti! Vi har magnet og skrivetavler til bra pris! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Kontormøbler til arbeidsplassen.


Store Rabatter her De Beste Priser Nå! Magnetisk krittavle til vanlig kritt. Spesielt P3-belegg: overflaten er smidigere, noe som gjør at du bruker mindre kritt og at det blir mindre krittstøv.


Glassemaljert overflate og natureloksert aluminiumsramme.

Harald Krogsæter AS er Norges ledende totalleverandør av inventar og utstyr til skoler og det offentlig. Tavlen har bred pennehylle. Gjennom snart år har vi utviklet og solgt inventar for. Vi tilbyr et bredt sortiment innen Lerret på nett. Med tavlemalingen vår kan du skrive direkte på veggen slik at plassen i boligen utnyttes optimalt.


Prøv også vår magnetmaling, som kan forvandle veggen til en. Vannbasert, matt tavlemaling, som gjør at du enkelt kan lage din egen svarte tavle på skapdøren, døren etc. Design din egen almanakk og velg selv forside, bakside, layout, innhold og startmåned.


Du kan også legge inn personlige datoer, huskelister og ukeplaner mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg