torsdag 8. august 2019

Olje tregulv farge

Til denne kvalitet er det billig! Best på kvalitet gode på pris. Med TreStjerners Gulvolje fra Scanox får man både farge og beskyttelse i én operasjon. Så lenge man følger bruksanvisningen er olje enkelt å påføre, og det er nesten umulig å gjøre feil.


Gulvoljen kan brekkes i ulike fargenyanser, så sannsynligheten er stor for at du vil finne en farge du liker i fargekartet. Farget gulvolje er et fint produkt for å gi gulvet den fargen man ønsker. I motsetning til beis, som må etterbehandles med klar olje eller lakk, får man ved hjelp av en farget olje både farge og beskyttelse til gulvet i én operasjon. Flere leverandører er på markedet med farget olje for gulv.


Et helt enkelt furugulv kan tones i klassiske farger som merbau, kirsebær, eik og andre tradisjonelle tresortfarger. Behandlingen gir samme beskyttelse for gulvet som det vanlig oljebehandling gjør. Den vanligste måten å farge gulvet på er ved hjelp av beis.


Olje tregulv farge

For å holde tregulvet vakkert så lenge som mulig er det viktig å bruke gode produkter. Med olje fra leverandører som Osmo, Pallmann og Saicos er du sikret et godt resultat og et varig tregulv. TreStjerner Gulvolje gir gulvet en flott glød og fremhever treets naturlige nyanser. Oljen kan fargetilsettes i mange fargenyanser.


Et oljebehandlet gulv føles mykt og behagelig å gå på. Det blir også motstandsdyktig mot væske og skitt. Her er en enkel beskrivelse av hvordan man oljer nyslipte tregulv , da spesielt tilpasset gulv som er gamle, og som har store.


Du får kjøpt treolje i både lyse, naturlige og mørke farger. Om du velger en naturlig olje eller en med lyse eller mørke pigmenter påvirker kun gulvets farge , og har ingen ting å si for hvor slitesterkt gulvet blir. Trykk her for å se bildespesialen: Slik oljer du tregulv. Hva slags tregulv du har fra før spiller ingen rolle - enten det er et gulnet furugulv, en slitt parkett eller et splitter nytt tregulv kan riktig farge gi det et nytt liv. Bevar gulvets sjel Mange sliper gulvet helt jevnt før de vedlikeholder, men dersom gulvet kun har normal bruksslitasje, er dette ikke alltid nødvendig.


For å få ett transparent utseende, påfør 1-strøk i treets lengderetning og stryk godt ut. På ubehandlet tre påføres kun 2-strøk totalt. Gulv som skal farges, skal ha 1-strøk med farge og 1-strøk med Hardvoks- Olje. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Oljing av tregulv i likhet med gulvlakk er det meget viktig at man bruker anbefalt mengde gulvolje.


Gulvet er brukstørt etter ca. Maskinpåføring: Rør oljen godt om før og etter bruk. Hell en passe mengde olje på gulvet og arbeid oljen ned i treet med hvit eller rør pad under polereingsmaskinen. Trestjerner Gulvlakk Oljebasert er meget ripefast og har god vann- og kjemikaliebestanghet.


Anbefales på tregulv , parkett og kork. Og jeg har anbefalt lut også hvit olje , hvis du vil ha et kjempehvitt gulv. Når du vil ha drivved effekt på gulvet, er det nok best å bruke beis, med gulvmatt lakk på. Det er fordi oljen i seg selv er gul, så når du tar olje oppå, vil nok fargen gulne en del, men jeg har ikke prøvd dette,så litt usikker.


Olje tregulv farge

Den beste måten å farge tregulv på er å bruke penetrerende oljer som kan overlakkeres. Det beste er å påføre oljen med en skuremaskin. Fargene kan fremst noe forskjellig avhengig av treslag etc.


Slipespor etc fremheves når gulvet farges. Trykk på farger for å se link til fargekart. Dette er en jobb for profesjonelle. Her kan du enten velge å bevare treverkets naturlige farge gjennom å bruke en klar olje , eller sette mer farge på tilværelsen gjennom å tilsette pigmenter til oljen.


Gulv malt med Diamond Floor i farge Base White Tenk hva litt maling kan gjøre Når vi skal forandre på noe hjemme, er den første tanken ofte å male veggene. Men du kan også gi rommene et løft ved å gå for en ny farge på gulvet. Husk da at gulvet trenger en maling med høy slitestyrke som tåler belastningene i hverdagen. Oljen gir treet en gyllen glø men vil du bevare treets lyse farge , kan du også her begynne med en lutbehandling. Det er sikrere enn å bruke olje med hvitt pigment, som er vanskelig å fordele jevnt.


Tredjevalget er voks. Argumentene er de samme som for olje. Resultat: Såpe vinner. Olje kan lett avsløre ujevnheter i gulvet. Oljet gulv kan ikke senere lutes eller tones med farge , med mindre de slipes på nytt.


Et gulv av furu eller gran bør lutes før oljebehandlingen. Luten fjerner fettstoffer og oljen trenger lettere ned i treverket og sikrer god fargestabilitet i treverket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg