onsdag 14. august 2019

Knoppar indiska

Knoppar indiska

En unik mix av mode och inredning i Boho stil. Inredning hos Indiska ! Borta bra men hemma bäst. Hos Indiska hittar du inredning för alla rum. Välkommen att botanisera bland vår inredning. Indiskas inredning – en del av en hållbar livsstil!


Vacker knopp i metall, med finish i guld och vackert etsat mönster. En fin detalj som enkelt ger förnyelse till dörrar, skåp och lådor. Kommer med skruv och. Denna produkt är slutsåld online men kan finnas kvar i våra butiker.


Indiska erbjuder en unik mix av mode och inredning till bra priser online och i butik. Fri frakt över 1kr Leverans 1-dagar Fri retur i butik. Då är ett byte av knoppar en perfekt lösning. Om du byter ut dina gamla knoppar och beslag på till exempel köksinredningen kan du få känslan av ett helt nytt kök med väldigt liten insats. Välj mellan stilrena och mer rustika varianter.


Knoppar indiska

Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Gör om mycket med hjälp av lite – byt knoppar och handtag. Förnya kök och badrum med små medel. Vill du helst ha roliga, klassiska, lite mer strama eller ska de vara moderna? Leta ut nya knoppar eller handtag och förstärk en stil som redan finns eller byt till en ny.


Riktigt enkelt och riktigt prisvärt! Du hittar även en del knoppar som passar för barnrum. Många knoppar har en metallplatta som man kan vända som det passar eller ta bort helt. Modernt handtag för lådor och skåp.


Snyggt och smalt handtag med en böjd form. Handtaget har en längd på 177mm och har ett hålavstånd på 96mm. Med enkel montering och utan att behöva byta ut särskilt mycket kan de ge ett rum en helt ny känsla.


Trygg E-handel med 3dagars öppet köp. De är enkla att montera och levereras med skruv, muttrar och brickor. Det går enkelt att kapa skruvarna på våra knoppar med en liten bågfil om det skulle behövas. Knoppar och köksbeslag för alla smaker. Alla våra knoppar hittar du här.


Knoppar indiska

För den som inte vill göra en komplett renovering av sitt skåp eller sin byrå är ett byte av knoppar ett bra sätt att uppdatera sin möbel. Här hittar du ett stort urval av porslinsknoppar för byråer, kök, skåp, garderober, barnrum mm i olika storlekar och former. Våra mest populära porslinsknoppar är de enfärgade, för kök föredrar många vita knoppar med blåa inslag, samt lite mer färggranna för byråer. Unika läderhandtag, kökshandtag, mässingsknoppar och porslinsknoppar.


Stilbeslag har ett stort urval av knoppar och handtag i kollektioner av hög kvalité. Våra produkter lagerförs och distribueras från eget lager. Vi kan erbjuda ett stort urval av metallknoppar för kök, byråer, skåp, garderober mm.


Att ha inomhus som utomhus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg