fredag 2. august 2019

Tavlefolie magnetisk

Tilapsset tavlefolie med kort leveringstid og imponerende trykkkvalitet - Konsis Grafisk. Konsis er et trykkeri og kommunikasjonshus som leverer kreative tjenester og produksjon! Folie i den lengden du ønsker. Sandblåst-, whiteboard-, magnet-, tavle-, carbon - til alle formål. Kjøleskapsmagneter er det klassiske produktet veldig mange bruker.


Bruk dem på kjøleskapet, hjemme eller på kontoret. Sørg for at viktige beskjeder, eller koselige kort, henger godt synlig. Her hos Konsis har vi er rekke typer magnetfolier for å passe ditt bruksområde.


Vår tykkeste magnetfolie på 85mm egner seg godt på biler eller andre flater i bevegelse. Tavlefolie i nettopp de målene, du ønsker. Kleb den på en magnetisk plate og du har både tavle og magnetbord. Lett å tilpasse med saks og nyttekniv. Og få ting er raskere å gjøre, enn å omskape døra til en tavle for meldinger.


Det du trenger er et stykke selvklebende tavlefolie , en saks og noen minutter. Magnetvegg består av to elementer. Smart tapet, der er har en mat sort overflade, du kan skrive på med kridt.


Tapetet har desuden en magnetisk overflade, så den også kan bruges som opslagstavle. Den er perfekt til køkkenet, børneværelset, caféer, kontorer, kun fantasien sætter grænser. Professionel tavlefolie i en rullebredde på 123cm bredde, der passer til de fleste tavler. Hvis tavlen skal være magnetisk skal du vælge at sætte en jernfolie op, inden du monterer tavle-folien ovenpå. Med selvklæbende tavlefolie undgår du besværet og den ujævne overflade man nemt får, når man maler med tavlelak.


Tavlefolie magnetisk

Vi har tavlefolie og magnetfolie, som du kan klistre på væggen, og dermed lave din egen tavle til brug i hverdagen. Du kan skrive med kridt på tavlefolie og du kan sætte ting op med magneter på magnetfolie. Tavlerne er populære til børnefamilier.


Selvklæbende tavlefolie i sort. Fås i længderne 510 1eller 2cm. Det bedste resultat fås, hvis folien sættes op på en helt glat baggrun så det er nemt at skrive pænt på tavlen. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Kjempe utvalg av kraftige magneter og magnetiske løsninger.


Tavlefolie magnetisk

Kontakt oss om for spesiell bestilling. Oakmen magnetisk opslagstavle – Medium. Skab personlige vægge med dette smarte tapet. Det har en sort tavleoverflade med magnetisk effekt. Angiv dit ønskede mål i centimeter – dvs.


TIP: Hvis du ønsker en tavle der er både magnetisk og du kan skrive på kridt på me så køb tavlefolie og put magnetmærker på tavlen hist og pist. Den magnetiske whiteboard leveres som en samlet folie, med en kraftig klæber der kan hæfte på de fleste overflader. Herunder også plastik og affaldscontainere, som ellers kan være et problem for nogle klæbere at hæfte på.


Du kjenner magnetisk maling og vet sikkert, at det kan være vanskelig å få en jevn overflate uten penselstrøk m. Det andre elementet er printfolie med magnet, som kan festes i flere lag. Med denne selvklebende folien får du en jevn og ensartet (over)flate. Husk, at det også er mulig å gi folien en spesiell farge ved å montere en farget folie oppå.


Sort selvklæbende tavlefolie , der kan monteres på langt de fleste plane og rengjorte overflader. Prisgaranti dage fra. Jeg håber på en let løsning til en magnetisk tavle hvor jeg slipper for først at male med magnetisk maling og dernæst tavlelak. Kan man alternativt male en overflade med magnetisk maling og så klæbe tavlefolie på det? Jeg har lige lavet en lille test, ved at klæbe et stykke tavlefolie på en lagerhylde af jern.


Tavlefolie magnetisk

Malerredskaber, lim, lak og kontorartikler. Hvis din pallette af værktøj er i orden, er du næsten sikker på et godt resultat. Derfor er det ikke det, du skal.


Lav din egen tavle til familiens ugeplan, to do liste eller til ungernes leg med tavlekridt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg