onsdag 7. august 2019

Krakeleringsmaling til møbler

Høy kvalitet til gode priser hos Trademax. Stort utvalg og lave priser. Lakken kan brukes på alle typer overflater som kan males med vannbasert maling. Møbler, dekor, trendy småbord og speil. Den egner seg spesielt godt til tremøbler for å gi disse et gammelt preg eller dekorative felt på vegger og dører.


Lakken som påføres gjør at malingen i bunn krymper og gir sprekker i overflaten. All vannbasert maling kan brukes, også heftgrunning. Krakeleringsmaling med mange anvendelsesmuligheder til å gi det helt riktigee. Malingen egner seg spesielt til møbler.


Den gir ett ordinalt, matt, kalkede. En lille film om hvordan du kan lave krakelering på en billig, fed og effektiv måde og bevare det matte look på dit møbel. Sådan maler du med krakeleringsmaling.


Skær et stykke kraftigt papir u som er lidt mindre end pladen. Den lækre krakeleringsmaling vil give dit møbel den helt rigtige krakelerede effekt og unikke patina. Utrolig nem at arbejde med – som alle produkterne i Vintage Paint serien. HOBBY LINE Craquelle Medium 1ml - Vannbasert krakeleringsmaling - gir inntrykk av gammel maling som har sprukket. Pensler og annet utstyr rengjøres i vann.


Fareidentifikasjon - H3Kan forårsake en allergisk hudreaksjon. Mal først gjenstanden med en matt akrylmaling. Lad det tørre i mindst time.


Påfør derefter et tyndt lag krakeleringsmaling med penselstrøg i modsatte retning. Pas på ikke at male det samme område gange. Sørg for at have nok maling på penslen til at lave en lang påføring. Et tykkere lag topmaling vil give bredere krakeleringer.


Så er Crackle Effect det helt rigtige. Det er meget nemt at bruge og giver lige det ekstra touch til dit møbel. De to malinger kan ikke arbejde sammen og derved dannes den meget effektfulde antikeffekt.


Du kan også vælge at male dit møbel med en mørk farve, før du maler med en lys farve. Det er med til at forhindre skjolder og kan give en flot patinering hvis du efterfølgende vil patinere ved at slibe med sandpapir så de forskellige farver kommer frem. Få den rette, siste finishen på møbelet ditt. Med krakeleringsmalingen fra Jeanne dArc Living får du det helt rigtige krakelerede look til dine møbler. OBS: Ingen voks på malede trappetrin - det bliver alt for glat!


Ud over voks og mat lak kan du også få effektmaling som fx gul sølv og bronze eller krakeleringsmaling , der giver de karakteristiske krakeleringer, som rigtig gamle møbler har. Brug din kreativitet og leg dig frem til det udtryk, du bedst kan lide. Vannbasert, kan tynnes med vann og fargene kan blandes med hverandre. Krakeleringen oppstår under tørkeprosessen, og avhenger av hvor tykt eller tynt det er lagt på.


Køb Vintage-maling hos Magnolia Living. På Karihaugen i Oslo finner du vårt fysiske kreative univers, med over 16. Designteamet jobber med produkter fra vårt sortiment, og her kan du lære mye i tillegg til å få inspirasjon fra din favoritt designer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg