mandag 5. august 2019

Pallekarm størrelse

Rominndeler til plastpalle med pallekarm - Fåes i alle størrelser og mål. Aluminiumskasse - Fåes i alle størrelser og mål. Pallekarm er en smart og enkel måte å lage bed for grønnsaker og blomster. Pallekarmer har en mer hendig størrelse og høyere så jeg vurderer å bytte til det. Dyrking i pallekarm gir et avgrenset område å dyrke på slik at det blir oversiktlig.


Pallekarm størrelse

Karmene er enkle å plassere i rekke eller enkeltvis. Brukes veggene separat kan en koble sammen til større “kasser” med uante muligheter for form og størrelse. En plantekasse (også kalt pallekarm ) er en stabelbar ramme som finnes i to ulike størrelser. Høyden velger du etter hva du skal dyrke, og hvilken arbeidshøyde du ønsker. For salat og andre planter med små røtter holder det med en enkel karm.


For planter med et mer dyptgående rotsystem som for eksempel poteter trenger du to eller tre. Så denne løsningen fungerer som et lokk med hengsel på ene siden, og er enkelt å sette åpent for god lufting. Obs, bildet viser to.


Materialer: Kanalplast og tre. Kan fås både umalt og svartmalt Hvor. Svartbeiset pallekarm , finnes i to størrelser. Produsert i Sverige av svensk furu.


Med hjelp av pallekarmen får du en begrenset areal til din beplantning, noe som gjør det enklere å luke og vedlikeholde. En stadig mer populær pall om du skal frakte mindre varer og praktisk for deg som skal frakte mindre gods. Den er halv størrelse av en helpalle. Dette er et billigere alternativ og du slipper unna med halve fraktprisen.


Vi har både nye og brukte på lager. Pallekarmer gir mulighet for fleksible løsninger ved pakking og forsendelse av de aller fleste typer varer og gods på europaller. Bingen” kan bygges opp.


En europall (EUR-pall eller EPAL-pall) er en standardisert lastepall som brukes som underlag ved transport og lagring. Og ja, du kan like gjerne snekre en pallekarm selv, av materialer du kanskje til og med har liggende i garasjen - men pass da bare på at du bruker rustfrie skruer. Fordelen med å snekre selv er selvsagt at du får den i akkurat den størrelsen og den fasongen du ønsker. Har du tips til kasseplanting?


Pallekarm størrelse

Del dem med ande i debatten nedenfor! Sneglekant, sett til pallekarm x 1cm. Den orginale som faktisk funker! Se opp for billige kopier som er for korte og ikke funker. Vedlikeholdsfri sneglekant som beskytter mot at snegler kommer inn i pallekarm.


Fleksibilitet skal gi deg fordeler og redusere dine transport og lagringskostnader. Foruten standard pallekarm kan vi også skreddersy karmer etter ønsker og behov. Lengde og bredde kan variere, mens karmhøyde er standard. Fiberduk med innsydd strikk i kanten som passer rundt pallekarmen. Tilpasset størrelsen til pallekarmer med bøyler.


Pallekarm størrelse

Lett å sette på og ta av. Det er tatt utgangspunkt i bruk av hengslet pallekarm i størrelse 8m bredde x 2m lengde x 2m høyde – noe som gir et volum pr. Videre er det tatt utgangspunkt i dyrking under bakkenivå, dvs. Vi tror at den beste markedsføringen er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben.


Disse karmene kan brukes for eksempel til ventebe grønnsakshage, kaldkompostbinge - bruksområdene er mange. Ta turen til Europris og se vårt store utvalg til dyrking av grønne planter, blomster eller utstyr til din egen kjøkkenhage. Her finner du både frø, løk, jord og bark, men også utstyr som såpotter i ulike størrelser , plantekasser og dyrkingsskillere, veksthus, barkduk og mye annet.


Det er nesten ingen grenser for hva du kan dyrke hvor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg