mandag 12. august 2019

Knuget

Definisjon av knuge i Online Dictionary. Betydningen av knuge. Norsk oversettelse av knuge. Oversettelser av knuge. I dette vinduet skal du finne tabell vfor oppslagsordet knuge.


Bruk feltet under til å legge til et nytt synonym til knuge.

Hvis du vil legge til flere synonymer kan du gjøre det ved å sparere dem med komma. Math for Programmers! Vi fant synonymer for knuge. Se nedenfor hva knuge betyr og hvordan det brukes på norsk.


Knuge har flere betydninger, avhengig av sammenhengen. Trenger du hjelp med kryssord? Vi har kryssordbok med mange millioner synonymer. Prøv også vår kryssordhjelper.

Knuget er et adjektiv på bokstaver som blir godkjent i ordspill som Scrabble og Wordfeud. Ordet knuget har vokaler og konsonanter. Seksbokstavsordet har to stavelser. Andre bøyningsformer av knuget kan derfor. Knuget er bokstaver langt og inneholder vokaler og konsonanter.


For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp knuget i ordboka. Opp I, som sulten knuget har! Nå drønner det av rettens velde, til siste kamp det gjøres klar.


NuGet is the package manager for. Nu drønner det av rettens velde, til siste kamp det gjøres klar. Alt det gamle vi med jorden jevner, opp slaver nu til frihet frem!


Vi intet var, men alt vi evner til rydning for vårt samfunns hjem. Store norske leksikon er et gratis og komplett oppslagsverk skrevet av fagfolk på bokmål og nynorsk. Kryssordkongen fant mulige svar til kryssordhintet knuget.


Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen. Knuget For å se mer informasjon om ordet knuge , for eksempel for kryssor kan du se hva som eventuelt skrives om det i ordboka for bokmål og nynorsk på denne linken. Det fant sted på Stiklestad i Trøndelag (i dag Verdal kommune) 29.


Elisabeth lot blikket gli utover de små, grå stuene under Lofotveggen, mens hun knuget den slitte kofferten i hånden.

Seksten år var hun og skulle ta arbeid som taus på storgården Dalsrud. Hun hadde aldri vært borte fra barndomshjemmet før, og kjente at hun sitret av forventning og frihetstrang. Samtidig var hun fylt av en mørk.


Vi intet har, men alt vi evner til rydning for vårt samfunns hjem. I som sulten knuget har. Diktet Et gjensyn skildrer en tysk eneboer i en hule på norskekysten, knuget av anger over et drap.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg