tirsdag 13. august 2019

Postkasse jernia

Med digital lås på postkassen er det tryggere å motta varer i posten som har høy verdi! Del boksen med naboer og gi leverandører tilgang til boksen for større leveranser. Stort utvalg av postkasser med lås og innkast. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Levert hjem til deg i dag hvis du bestiller før kl , på postnummer Levert hjem til deg i morgen, på postnummer Levert hjem til deg på for postnummer Leveres innen.


Postkasse jernia

Om du vil handle på nett, eller reise bort – med Allux 8er du sikret en trygg oppbevaring av posten din. Når lokket åpnes ligger en solid stålplate klar for å ta imot posten. Posten legges på flaten og slippes ned i kassen når lokket. Hvis postkassen er i stativ med andre postkasser, bør du også merke den på innsiden av lokket slik at arbeidet blir lettere for postbudet.


Sette opp postkassen. Både selve postkassen og festet er privat eiendom. Det betyr at det er ditt eget ansvar å skaffe deg postkasse , sette den opp og sørge for merking vedlikehold.


Du kan for eksempel sette de på hoveddøren, kjøleskapet eller lignende. Et postkasseskilt er pent og det viser tydelig for alle hvem som bor i hjemmet, eller hvem postkassen tilhører. Skiltet er jo ikke noe krav fra avis- eller postbudet, men det gjør arbeidet deres enklere og sørger for at posten leveres til riktig adresse. Dessuten er et navneskilt på postkassen en første hyggelig hilsen til besøkere. En god gressklipper, kantklipper og gresstrimmer hjelper deg å vedlikeholde en grønn og fin plen gjennom sommeren.


Og velger du en robotgressklipper fra Stiga eller. Velg blant våre bestselgende merkevarer innen grill, høytrykksspyler. Den er utformet som en buet plate, og du kan gjøre den personlig ved å velge blant ulike design og farger på navneplaten. Låsen er gjemt bak platen. Finnes i blank sort, hvit og sølvgrå.


Postkasse jernia

Folkets favoritt: Villa Formfin, denne varianten har med lås under lokket. Vår norske bestselger i tradisjonell stil. Villa Formfin med lås vil man beholde lenge, og vi kan love en forventet levetid på flere tiår. Mål, brevinnkast: 2x mm.


Legg til i innkjøpslisten. Andre kunder har også. Har du flyttet og trenger ny postkasse ? Postkasse , bakkemodell, hvit, med lås. Eller har du bare lyst til å oppgradere litt?


Postkasse jernia

Du kan også låse den med din egen lås. Vi har postkasser som passer ditt behov. I vår nettbutikk finner du mange typer postkasseskilt. Passer på alle postkasser, leveres både med og uten lim, og som magnet. I Postens skiltbutikk kan du kjøpe skilt til døra, postkassen og husveggen.


POSTKASSE FOR ETHVERT BEHOV. Du kan lage skiltet og få en forhåndsvisning før du bestiller. Skiltene er i høy kvalitet og tåler allslags vær. Frakt og MVA er inkludert i prisen. Finn ut hvor det er postkontor, Post i Butikk, bedriftssenter og røde postkasser.


Postkasse jernia

Se åpningstidene og innleveringsfrister.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg