torsdag 15. august 2019

Krukker til hagen

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Reserver ditt Hotell i Hagen online.

Top-Leistungen ganz in Ihrer Nähe. U-Filiale unterwegs finden! Wir machen Ihre Abgasuntersuchung. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Hvert år ser vi resultatet av mangel på kunnskap om planting og planter og kanskje aller mest om planting i krukker.


Først og fremst tenker vi på krukker som skal stå ute hele året. Viktigst er at forsikrer seg om at krukkene virkelig tåler frost. At de ikke er laget i et materiale som langsomt forvitrer gjennom kalde vintres påvirkning.

Krukkegården, en annerledes handleopplevelse. Vi leverer krukker , plantestøtter, hagekrukker, pizzaovner, bålfat, utepeiser og hagetilbehør. Krukker og potter i hagen er en god måte å oppbevare blomstene dine på – samtidig er de dekorative.


Det finnes nesten ikke en grense, for hva du kan dyrke i en krukke, så det er bare å komme i gang. Men først skal du velge riktig krukke. Blomstrende krukker pynter godt opp.


Her er en spennende kombinasjon som tåler litt skygge. Dette er spesielt viktig for potter som er utsatt for regn. Krukker som står under tak har en bedre kontoll med og de kan være tett i bunnen dersom en er obs på og ikke gi for mye vann.


Krukker og utepotter til sommerblomster, stauder, busker og trær er utrolig dekorativt og passer på alle uteplasser. Vi har store og små blomsterkrukker, og et vanvittig godt utvalg av terracotta krukker. Jeg har hele hagen i krukker og lar ikke det begrense hageambisjoner. Noen utfordringer er det naturligvis, men det meste kan løses med gode triks og litt innsatsvilje.


For ja, det krever litt mer kunnskap og innsats å ha flerårige planter i krukker enn å ha de i bed. Her finner du alle våre krukker og vaser! Vi har et bredt sortiment av alt fra klassiske blomstervaser og plantekrukker med innebygde varmelamper til dekorative vaser til blomsterbuketter.


Hvorfor ikke gi bort en blomst med en tilhørende vase eller krukke når du skal på inflytningsfest eller i en middag?

I vårt store sortiment finner du alle slags blomsterpotter. Sett massevis av løk, mye mer enn du tror er nødvendig! Og varier gjerne med løk som blomstrer til ulike tider – for eksempel krokus, perleblomster, tulipaner og allium.


Du kan også sette løk i krukker , hvis du ikke har bed som egner seg. Skal du sette løk i krukker , bruk en stor, frostsikker krukke. Mit der Abgasuntersuchung bei A. U wird Ihr Fahrzeug nicht zum Luftverschmutzer. Uten ekstra kostnad løfte krukkene fra fine til fantastiske :) Ønsker du et gjennomtenkt utrykk så må du tenke over hvilken stemning du prøver å gi, og noen av virkemidlene der er harmoni og kontrast samt fargevalg, dimensjoner og form.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Pynt opp på uteplassen, i drivhuset eller inne med noen av våre vakre krukker og plantekar. Jeg er Anne Amundsen og min store interesse er hage. Til daglig jobber jeg som lærer i videregående skole. Har startet et firma som heter Hagen vår.


Her ønsker jeg å tilby hageråd og lage forslag til hageplaner. Jeg selger pelargonium og stauder hver helg fra mai. Dersom du er på jakt etter potter og krukker er det beste du kan gjøre å ta deg en tur til en av våre mange sentre. Om du er den som liker å planlegge litt skal du videre inn på sidene våre, og noter gjerne ned spesielle modeller og produkter du liker. Noen av oss har kanskje allerede startet klargjøringen av hagen for vinteren.


Løkplanter må graves ne og andre planter må flyttes inn i krukker i kjelleren. Men trenger man å ha en kjedelig, plantefri vinter i uterommet? Det har den siste tiden blitt mer og mer populært å plante ulike sorter gressplanter i hagen. Han vil presentere en lang rekke sammenplantinger av blomster som egner seg til krukker – fra vår til vinter. Dessuten introduseres mange løvplanter som har blad som passer vakkert inn i forskjellige fargesammenhenger og fremhever blomstene.


Foredraget tar utgangspunkt i Claus Dalbys seneste bok “ Krukker i haven”. Jeg ønsker meg mange ganger en hage som er fire ganger så stor, og hvor jeg kan leke med større grupperinger med sammenplantinger og linjer. I en mindre hage kan man fint bruke samme virkemidlene, men i et helt annet format.


Skap en ekstra koselig stemning på altanen, terrassen eller balkongen din. Vi har utekrukker i ulike størrelser, farger og former. Handle trygt hos jotex.


Er du som oss uheldig å ha brunsnegler i hagen , er det ofte lettere å holde sneglene unna planter som står i krukker enn de som står rett i bakken. Det går også an å lage sneglesikring rundt krukkene ved hjelp av kobbertape for eksempel (vi har ikke prøv men noen sier det funker).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg