onsdag 21. august 2019

Utesofa med tak

Sjekk ut Utesofa Med Tak. Eller vil du gjerne samle familie og venner rundt bålet ute, men samtidig sitte like godt som i sofaen i stuen? Det ville Ingunn og Espen også.


Derfor bygget de seg like så godt en stor og romslig utesofa med tak og sidevegger. Måtte dele denne med dere.

Dette er det smarteste jeg har sett på lenge. En slik utesofa passer jo perfekt for norske forhold! Les om fremgangsmåten og se flere bilder HER.


Den flotte bloggen til eieren av sofaen kan du lese her: Landliv med sjel og sjarm. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Ved at du fortsetter å bruke Maxbo.


Går å funderer på å bygge sofa til verandaen, så da er det greit med inspirasjon!

Etter at utesofaen kom på plass, bruker vi bålpannen mye mer enn tidligere, forteller Ingunn Engebretsen. Match hagebordet med tilhørende utestoler for et helhetlig stiluttrykk på din terrasse eller i hagen. Myke og holdbare puter og pledd til utemøblene. Puter til hagemøbler er en viktig del av terrassemøblene. Uteputer gjør hagestoler og en utesofa komfortable og sitte i, samtidig som at stolputene også er dekorative.


Bygge utesofa – Inspirasjon – klikk. Slik bygger du utesofa med tak og vegger. Sofaen er en hjørnesofa som står godt på veranda eller ute. Bygg en utesofa med tak Se fremgangsmåten her.


BYGGE UTESOFA : En utesofa med tak og vegger utvider utesesongen på hytta. Foto: Inger Mette Meling Kostveit. Tøyvarene våre selges stort sett med brukervennlige, beskyttende plastduker. Sommerdagene her i nord bør nytes. De beste sommerkveldene tilbringes ute i hagen til god mat og fint vær.


Hagemøbler, for eksempel spisebord eller utesofa , fra bygghjemme.

Inspirert av det utrolig fine været vi har hatt på vestlandet i vår gikk vi i gang med å fikse opp på balkongen. Det er første gang jeg har min egen balkong og uteplass, og jeg vil derfor prøve å gjøre maksimalt ut av den. Vi ser mer og mer en tendens til at folk vil ha med stua ut. Ikke bare vil vi ha utesofa , men vi tar gjerne med et salongbor gulvteppe, lamper og varmelamper, også, sier Bente Grønlund som jobber med administrasjon, innkjøp og salg på Ballerud Hagesenter i Bærum.


Da vi kom, var hytta god og varm. Hytten var praktisk innredet med mange soverom (inkl rommene på garasjen),det var veldig fint for en storfamilie med voksne og ungdommer. Veldig kjekt med fasiliteter som grillhytte, jacuzzi, badstue og massasjestol, også helt supert med biljard ute under tak med god varme og musikkanlegg. Dette blir mitt første byggeprosjekt og jeg er helt grønn når det kommer til materiale.


Sofaen skal stå ute hele året og vil bli dekket med en presenning på vinteren. Med rekkverk og grind ved trappen så leker storebror og lillesøster trygt her, både med trehjulsykkelen og tråtraktoren. Det ble et must å få tak over ene halvdelen av terrassen, for når sola står på så bli det fort varmt og ubehagelig å vær ute i sola.


Fremgangsmåte på hvordan du bygger utebenk med oppbevaring og lokk til terrassen. Finsk kombi var ifølge fagkunnskapen den eneste bygningsplaten som kunne stå ute i regn og snø uten å ta skade av det. For at gulvet skal se nytt ut lenge, er treverket behandlet med Jotun terrassebeis farge Strå.


Innred uteplassen din som det skulle vært stuen med myke tekstiler og la det bugne fra blomsterkasser. På Bo Bedre kan du se sommerens fineste hagemøbler for deg med en tjukk lommebok! Lørdag fikk jeg tak i fire paller, madrass, tepper og puter hadde vi. Nå har vi virkelig en komfortabel utesofa , ser for meg mange ettermiddager liggende her med en bok i sommer. Har du glemt kontoen din?


Als u blijven van een deze Puter Til Utesofa , net bekijk de schilderij van de kalligrafie. Verschillende opties van Puter Til Utesofa er beschikbaar dat goede kwaliteit i aanvulling naar betaalbare prijzen op internett. Umiddelbare søk, får tak i og velg de fleste Puter Til Utesofa i dag!


Holder ikke budsjettet til utesofa , kan du lage den selv. Da kan du dessuten utnytte arealet på uteplassen i større grad. Du bestemmer selv hvor bred eller høy utesofaen skal være.


Tora Jervidalo har laget en hjørnesofa til balkongen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg