onsdag 7. august 2019

Vipp produkter

Vipp produkter

Du er i ferd med å endre fraktstedet ditt. Dette kan føre til at noen produkter blir fjernet fra handlekurven din. For mer informasjon, vennligst les våre. Du er ved at ændre lokationen for din forsendelse. Det kan resultere i, at nogle produkter fjernes fra din kurv.


Vipp produkter

VIPP KJØKKEN Skapt for hverdagslivet. Vipp design philosophy Explore. Kjøkkenet vårt er ikke et unntak. Det er ribbet for falmende trender og fylt med veloverveide og tekniske detaljer.


På Verket Interiør har vi et stort utvalg av produkter fra danske VIPP. Pedalbøtten, søppelspann, såpedispenser - du finner det meste til kjøkken og bad. Har ikke behov for å skryte av de dyre produktene jeg har, jeg vil ha gode produkter som varer til en fornuftig pris. Den har en dempemekanisme på lokket for en diskret lukking, og er i tillegg odørfri.


Poser i tilpasset størrelse er tilgjengelig. Vi er forhandler av danske VIPP. Design unike produkter med dine fineste bilder og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.


Enkleste vei til betaling for små bedrifter, organisasjoner og lag. Kompatibel med pærer i energiklassen A – E. Situasjoner der kunden betaler idet produktet eller tjenesten leveres. Produktet kan brukes på våtrom. Driver du med fjernsalg, er det andre produkter som er bedre egnet.


Vipp produkter

Deg som tar imot penger fra privatpersoner. Vippsnummer funker ikke til å ta betalt fra bedrifter. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få nyheter og tips rett i innboksen. I tillegg får du 10- i rabatt på ditt første kjøp.


Gjelder alle varer til ordinær pris. Du håndterer varekategorier og produkter i din egen portal, og der ligger også oversikt over hva du har solgt. VippsGO passer for deg soHar kunder som betaler idet produktet eller tjenesten leveres.


Bøtten er utstyrt med et lokk av rustfritt stål som har en dempemekanisme som får lokket til å lukke seg bløtt og lydløst. Den har i tillegg en gummiring som gjør bøtten luft-tett. Denne pedalbøtten er utstyrt med en utskiftbar innerbøtte, et lokk som sikrer lufttett lukking og en dempermekanisme som gir jevn lukking av lokket. En gummiring på bunnen beskytter gulvet. Bordet er også tilgjengelig i en større versjon og er svært bestandig.


Det er utstyrt med en keramisk bordplate som motvirker flekker og slitasje fra hverdagsbruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg