fredag 16. august 2019

Knoppar mässing

Vilka knoppar du väljer gör mycket för helhetsintrycket. Ett vitt kök känns plötsligt lyxigt och exklusivt om du väljer blanka Knoppar mässing. För en mer lantlig touch passar Knoppar porslin eller trä. Innan du väljer knopp är det viktigt att du tänker på hur den ska användas.


Knoppar mässing

Det du har att välja på är: obehandla polerad obehandlad , polerad och borstad mässing. Populära knoppar i mässing är bland annat modellerna Helix, Dalby, Soliden, Loop och den lantliga serien 411. Knoppar för kök, badrum, garderober, byråer och alla tänkbara möbler. Här ser du knoppar för kök, badrum och möbler. Köp nya köksknoppar hos Beslagsbutiken.


Våra knoppar är av hög kvalitet och riktigt prisvärda. Knoppar eller möbelknoppar hittar man i agens hem nästan överallt. Så fort något ska öppnas i köket, badrummet, hallen eller sovrummet så hittar man nästan alltid en knopp.


Knoppar mässing

Hos oss på Northernhome hittar ni ett brett sortiment av knoppar i många olika stilar och färger. Knoppar i mässing är dessutom ett tacksamt verktyg för gör-det-självaren som vill lyfta utseendet på en gammal möbel eller garderoben i hallen. Här hittar du inredning och belysning från kända varumärken och webbutiker samlat på ett ställe. Modernt handtag för lådor och skåp.


Snyggt och smalt handtag med en böjd form. Handtaget har en längd på 177mm och har ett hålavstånd på 96mm. När du köper Knoppar kan du vara säker på att du får en bra vara till ett bra pris. Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler?


Knoppar mässing

Alltid fraktfritt och snabb leverans. Idag är föremål av mässing en trendig inredningsdetalj, och materialet blir allt mer populärt tack vare sitt utseende. Hos oss hittar du ett av marknadens bredaste sortiment av beslag, låd. Mässing är ett material man skapat genom att låta koppar legera med zink.


Den lättrade ytan ger en känsla av exklusivitet och ger samtidigt ett mycket bra grepp. Finns i fyra olika utföranden, borstad mässing , mattsvart, rostfritt stål och antik brons. Vi har knoppar i alla möjligt former, storlekar och färger för dina luckor, lådor och skåp.


Knoppar mässing

Välkomna in till ett av Sveriges största sortiment på knoppar. Stilbeslag har ett stort urval av knoppar och handtag i kollektioner av hög kvalité. Unika läderhandtag, kökshandtag, mässingsknoppar och porslinsknoppar.


Varmare legeringar såsom brons och mässing upplever många också bidrar till en varm och mer ombonad känsla. Vi erbjuder krokar, knoppar och konsoler som inte bara är genuina utan även tillverkade i hög kvalitet som håller i längden. Med Sekelskifte kan du räkna med dagars öppet köp och snabba leveranser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg