tirsdag 6. august 2019

Speil sminkelys

Gir deg den beste belysningen for å sminke, frisere eller velge antrekk. Et godt sminkespeil gjør jobben enklere. Om du foretrekker lommespeil eller et større sminkespeil til sminkebordet, vi har speil fra Simplehuman og Beurer i alle prisklasser.


Flere av disse har forstørrende glass og oppladbare LED-lys slik at du alltid sminker deg i riktig og tilnærmet sollys - perfekt når du skal sminke deg utenfor badet. Så monterer du speilet i midten på platen(følg instruksheftet), slik at det blir 5cm på hver side av speilet. Så må du måle lampettledningene som skal gå fra de tre lysene og ut til en pol bryter. Slik: Start ledning (1) helt nede i høyre hjørnet og avslutt i siste hjørnet.


Et veggspeil er selvfølgelig fint å ha når du skal finne dagens antrekk eller rette på sveisen. Mange av speilene våre kan henges opp både horisontalt og vertikalt, så bare velg det som passer deg. Gi badet ditt et løft med ett av våre lekre speil for bad. Våre baderomsspeil er testet for å tåle svært fuktige omgivelser og kan brukes til mer enn å se nøyaktig hvor lipglossen skal. Speil , speil på veggen der!


Med et speil med lys vil du ikke bare kunne se deg selv bedre, men det vil også gjøre hele badet lysere. Det finnes mange typer sminkespeil. Kanskje et berøringsfritt sminkespeil med LED-lys som slås på automatisk ved hjelp av en sensor og som i tillegg har 10x. Tips: Kvik selger speil 1x med to 13W Tlysrør for kr 1. Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter.


Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Nydelig sminkespeil med 5X Zoom. Batteridrevet for enkelt install.


Enklere Liv, og prisen er også den samme, så det lønner seg kanskje å se seg litt om før man kjøper. Her bør man sørge for god fargegjengivelse og et så naturlig lys som mulig. Velg vegglamper med store og lysende flater for å redusere blending.


Finn et som passer deg her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Studio Lights forvandler ethvert speil til et profesjonelt sminkespeil!


Speil sminkelys

Nå kan du alltid ta deg best ut med den naturlige, jevne belysningen som er skarp nok til å vise de fineste detaljene, men som har en mykhet som lar deg påføre perfekt mengde makeup hver gang. Lær deg reglene om hvilke lamper som kan brukes hvor, og se vårt utvalg av lamper som er godkjent for baderom her. E-commerce dedicated to lighting. Selfie light, Video Ring light, or Vanity mirrors? Heia,var på Ikea for litt siden og mener jeg så ett par forsjellige sminkelys der.


Men husker ikke prisen. Det er verdt å bruke litt ekstra tid når belysning til badet skal planlegges. Lyssettingen på badet skal både gi godt lys til barbering og sminking foran speilet og et godt oversiktslys når badet skal rengjøres.


I tillegg må lysarmaturet være sikker i bruk i våtrom. Ofte er det også kjekt å ha speil i helfigur – sjekk antrekket på soverommet eller i walk-in-garderoben, eller ta en siste titt i gangen før du går ut. Vi har mange forskjellige store speil , og du kan velge om du vil ha en frittstående variant eller et du kan henge på veggen. Tabiano er en flott lampe til speilbelysning!


Kan monteres på baderom innenfor godkjent sone. Det følger ikke med ledning til denne lampen. Baderomslamper skal monteres av autorisert elektriker. Lave priser og rask levering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg