fredag 23. august 2019

Sprøyte vannbasert maling

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Hobbyhåndverkeren kan sprøyte på vannholdig trelasur, tyntflytende lakk eller tyktflytende veggmaling med samme malingspistol. Jeg har en Lariette sprøyte fra dem. Vi har rikelig med byggninger her. Den har pumpet ut nært på 6liter maling bare i år. Jeg bruker vannbasert maling , levert av Drywood.


Enkelte maling - og lakkprodukter er produkter som består av to komponenter, hvorav ett av stoffene er en herder. Overflatebelegget blir sterkt ved at produktet herder. Avdampingen av de farligste stoffene skjer under herdingen. I tillegg skjer eksponering ved tørking.


Sprøyte vannbasert maling

Når maling og lakk varmes opp, kan det utvikles farlige kjemiske forbindelser. Innvendig maling gir trivsel og glede. Vakre omgivelser gjør oss godt.


Bruk kvalitetsprodukter fra Jotun, Sika, Trestjerner, Beckers, Flugger, Quick m. En vannbasert , elastisk akrylmaling. Pensel, rull eller sprøyte. Har fått bekreftet dette av en malemester som har vært borti samme problemet i et par hus. Oljemaling går helt fint, så jeg fortsetter å holde meg til det nå tror jeg.


Får prøve å blande ut oljemaling og teste i sprøyta over helga. Fantastisk resultat på en enkel måte! Mange stygge fallulykker har skjedd i forbindelse med maling fra stiger. Bruker du høytrykksspyler bør du alltid holde dysen minst centimeter fra veggen.


Bruk sopp- og algedrepende middel før maling. Da holder resultatet lenger. Gjenta gjerne hvert annet år. Hold deg til en produsent på de ulike produktene du bruker. Men har du kompressor så hadde jeg vel kjøpt en billig sprøyte til den.


Naboen malte vedlikeholdsstrøk på huset sitt med malersprøyte og kompressor. En lekse er å være forsiktig med trykket og mengden maling du trøkker ut. Kan fort male halve nabolaget på to drag om man ikke har stilt inn ordentlig.


Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling , olje og hardvoksolje. Handle smart - Spar penger.


Få den laveste pris her! Vannbasert lakk for sprøyte. Det blir litt mye for min del det gitt. De foreslo som BB vanlig maling tynnet ut, så det virker som om jeg bør teste ut det. Sprøyten er kun testet med vanntynnbar som maling.


Den gamle oljemalingen fases ut og det er kun vanntynnbar maling som blir aktuelt i fremtiden. I testpanelet satt Bo Lunde og Carl Torsberg hos malermester Jens Peter Lunde. Lurte på å male noe finerte saker. Kan man male vanlig oljebasert heftgrunn og vannbasert akrylmaling med malingsprøyte. Lagring Lagres tørt og frostfritt inntil år.


Den blir påført med pensel, rull eller sprøyte. Det finnes mange kvaliteter på maling. Valg av kvalitet er avhengig av hva overflaten vil bli utsatt for, og materialet som skal males.


Emulsjonsmalinger er en kombinasjon av oljebasert og vannbasert maling (oftest akryl-varianten). Du kan bruke vann til å fortynne disse typene maling - og til å rense penslene. Sjekk før du kjøper Hva som er i malingen skal fremgå av HMS-databladet og etiketten på malingsboksen. Det gir sprøyta god rekkevidde, men det er hjul på motoren så det er enkelt å trekke den med om slangen blir for kort. Leatherman Tread: Dette armbåndet inneholder ulike verktøy.


I de tekniske dataene står det at systemet kan levere opptil en halv liter maling i minuttet. Det er nok til å dekke tre kvadratmeter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg