fredag 9. august 2019

Rosendahl telyslykt

Rosendahl telyslykt

Gratis frakt og levering innen dager! Nye produkter og mange nye tilbud presenteres hver uke hos Nordic Nest. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Grand Cru serien er skapt for å sette maten i fokus.


Rosendahl telyslykt

Selv om serien ikke stjeler fokus, er det vanskelig å unngå å legge merke til den karakteristiske rillen, som går igjen på alle elementer til serien. Lin Utzons telyslykter gir lyset fritt spillerom og formspråket gjør at lyset fremheves med den buede formen på lykten. Hjertemotivene og den elegante designen. Gourmetmat eller familiens livretter? Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet.


Skip to the beginning of the. Rosendahl er enkel og funksjonell dansk design. Vanlig pris: kr 1600. Special Price kr 1465. Firmagavekatalog Se mobilvennlig E-katalog her.


Reklameartikler Trykk på bildet under for bredt sortiment. TELYSLYKT 5CM ORANGE. Bli den første til å omtale dette produktet.


Lyktene er fine for seg selv, men du kan også dekke et helt unikt bord hvis du sprer lykter i. Med sterk inspirasjon fra porselen som materiale, og dannet av fint, munnblåst glass, er her Lyngby tealightholder. Tealightholderen som vises her er i. Minimum esker a stk i samme farge. I våre møbelserier vil du finne stoler, spisestoler, hvilestoler, sofa, bor skapmøbler, senger og andre spesielt tilpassede møbler. Nydelig krystall telyslykt formet som et hjerte.


Rosendahl telyslykt

Perfekt for kjæresten, mor eller en god venn. Kivi Ultramarine blå 60mm telyslykt 14-Org. Ordinarie pris 16kr. ROCKS er elegante og sofistikerte lykter og lysestake i lekker røkgrå design.


Serien Rocks er formgitt av den. Skap magi ute og inne – på trappen, på bordet og i vinduskarmen. Opphenget er perfekt som pynt på juletreet eller på dekorative greiner i en flott vase. Designen er klassisk og tidløs, og du kan derfor bruke rombeopphenget om igjen år etter år når du pynter til jul.


Julehjertet er designet av Ole. Glassets form sørger for at flammen alltid står helt stabilt. Holmegaard Karen Blixen Telyslykt 3Cm Hvit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg