mandag 19. august 2019

Radiokontrollert klokke

Stort utvalg av klokker og ur. Lave priser og hurtig levering. Herreklokker, dameur, dameklokker, dykkerklokke, sportsklokker, sportsur og pulsklokker. Klokkene finnes i mange varianter og du får de både med og uten en rekke ekstrafunksjoner. Radiokontrollert klokke til herre.


Velg en lekker, radiokontrollert klokke i tidløs design i KLINGELs nettbutikk. Hos oss finner du satelittstyrte, radiokontrollerte klokker med dato, digitalt display og selvlysende visere. Vårt utvalg klokker passer til alle anledninger - vi har populære klokkemerker som Daniel Wellington og Gant. Leveres med batterieliminator og trådløs utendørsgiver.


Legg i ønskeliste Legg til sammenligning. Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd.


Radiokontrollert klokke

Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av. En utrolig kul og sporty klokke fra Citizen. Denne klokken har et tøft utseende med sølvfarget lenke og sort urskive med røde detaljer.


Klokken er radiokontrollert , som betyr at den tar inn signaler fra Frankfurt når den er i Europa og klokken trenger derfor aldri å lades eller å byttes batteri på. Det er en helt klart miljøvennlig faktor. Den holder også orden på sommer- og vintertid så du slipper å gjøre det. Klokken har et stilrent design med hvit urtavle, tykke, svarte tall og to svarte visere.


Radiokontrollert klokke

Den har en kraftig, sølvfarget aluminiumsramme. Gjør hver morgen til en enkel sak med noen av våre vekkerklokker! I utvalget finnes det lekre klokker , morsomme klokker , vibrerende klokker , helt vanlige klokker og heftige klokker med projektor som viser klokkeslettet i taket.


Det vil si at den sjekker med atomuret i Tyskland ganger i døgnet om den går korrekt og vil også justeres automatisk for sommertid! Så nå er det slutt på at klokka enten går litt for fort eller går litt for sakte. Dobbel alarm med snooze-funksjon.


Radiokontrollert klokke

Vendbar projisering 180°. We can provide personalised pricing. Veggur radiokontrollert , utendørsbruk, diameter 5mm, fungerer sør for Trondheim. Batterier følger ikke med. Bestill radiokontrollert klokke til dame i vår nettbutikk på klingel.


Hos Klingel finner du radiokontrollerte klokker til faste lave priser. Klingel er en trygg nettbutikk med full returrett og angrerett på alle varer - uansett grunn! Besøk oss i dag, oppdag vår fantastiske moteverden og se nye trender! Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Staples Veggklokke radiosty Ø30cm sølv hos staples.


Citizen klokker i Norge, og du er derfor maksimalt beskyttet og garantert en ekte Citizen klokke med landsdekkende garanti. Klokken stiller seg selv inn til sommer- og vintertid. I løpet av de siste årene har Citizen utvidet forretning ut til hele verden og har oppnådd anerkjennelse som et globalt merke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg