torsdag 22. august 2019

Ramme 70x100 eik

Fraktfritt over 3kr. Markedsledende sortiment i trevirke, og distribuerer effektivt over hele landet. Rammer i eik er det beste tilbehøret når du vil gi hjemmet ditt en varm og innbydende følelse! Eik er et levende materiale. Derfor er hver ramme unik, og den gir nytt liv til kunsten din.


Fronten er av tykt akrylglass, som er et lett og uknuselig materiale. Kan også benyttes uten passepartout for å passe til et større bilde. For veggmontering, suppler med FIXA beslag. Not included in discounts and deals Levering.


Normal leveringstid er 2-arbeidsdager. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100.


Ramme 70x100 eik

Kjøp billige rammer på Desenio. Rammen i eik har krystallklar pleksiglas og er veldig lett å åpne på baksiden ved hjelp av metallspenne som lett kan svinges sidelengs. Fotorammen er utstyrt med to metallhengere slik at brettet lett kan henges på veggen horisontalt eller vertikalt.


Eike ramme – Artroom hjelper deg med rammer til postere og bilder. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Da trenger du selvfølgelig en stor ramme ! Våre 70x1cm- rammer er blant de største rammene i vårt sortiment, og de fås i mange forskjellige farger, stiler og materialer.


Et stort bilde på veggen kommer til å prege hele rommet. Så vær nøye når du velger rammen din, slik at bildet ditt fremheves på akkurat den måten du vil. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger.


Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Soul er en kraftig eikeramme med en bred kantet profil som garantert synes og tar seg godt ut. Med sin dybde på mm kommer rammen ut fra veggen, noe som skaper en lekker 3D-effekt. Perfekt valg til bilder du liker ekstra godt.


Ramme 70x100 eik

I denne kategorien har vi samlet alle de store rammene våre i størrelsen 70x1cm. De er tilgjengelig i en rekke farger og materialer. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet. Vi har også passepartouts som elegant rammer inn motivet for ekstra effekt.


Bland gjerne flere typer rammer i samme bildevegg – det gir bare et lekent og mykere uttrykk! Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus.


Ramme 70x100 eik

Ramme passepartout hvit x 1cm. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Nettbutikk med mye personlighet! Her finner du mange spennende interiørprodukter fra blant annet House Doctor OYOY, ferm LIVING, Anne Black, Sofie Børsting, Iris.


Treramme med mellomstor list, finnes i fargene, eik , naturtre og mørk tre. Finnes i størrelsene: 40X4 40X5 40X6 50X7 60Xog 70X100. Eikeramma har en litt tynnere list enn naturtre og den brune treramma.


Klassisk ramme 50xi eik fra Art Archives.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg