fredag 16. august 2019

Marmor såpedispenser

Marmor såpedispenser

Alt for hotellbadet - matter, håndtørkere og hygieneprodukter. Rask levering, ferdig tollet. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Vask deg med grønn gørr.


Marmor såpedispenser

Såpenesen er praktisk og kul. Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste tilbudene. Som medlem vil du motta unike tilbu tips og veiledning, nyheter og inspirasjon.


Frittstående såpedispenser i sort marmor. Såpepumpen fjernes enkelt før påfylling av håndsåpe, og passer like godt på kjøkkenet som på badet. Legg i handlevogn Ikke tilgjengelig på nett Skriv inn postnummer for.


Marmor såpedispenser

Såpedispenser marmor hvit med kobberpumpe. Upolert og hvit marmor med avrundede former gir en organisk touch og fremtoning. Vakker i sin enkelhet og kan kombineres med det meste. I vår nettbutikk finner du alt du trenger til ditt hjem.


Nydelig såpedespenser i marmor fra House Doctor. Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Ta inn grønn marmor på badet med en såpedispenser. Det kan være alt som skal til for å tilføye det lille ekstra på badet.


Dispenseren har en hvit marmoroverflate og fine sølvdetaljer øverst. Send oss en forespørsel. Vår marmor serie består av såpedispenser , krukke med lokk , diffuser. Kjempefin såpedispenser i marmor med pumpe i rustfritt stål. Utseende kan variere noe.


Bufret En eksklusiv og blankpolert såpedispenser i hvit marmor. Det finnes også tannglass i samme serie. MAXBO Proff Butikker og åpningstider Leie av verktøy Kundeservice. Byggevarer i butikk og på nett! Hos Comfort finner du et stort utvalg av småting til badet.


Marmor såpedispenser

Se her for tilbehør som såper, duft, badebørster og lignende. Hvit marmor med zink pumpe i børstet finish. Brett i marmor i unik design til oppbevaring på bad. Finnes både i nettbutikk og butikk. Vi har et stort utvalg i flere forskjellige farger, slik at du skal kunne finne riktig produkt.


Marmor romeo kontaktplast. Ethvert bad trenger tilbehør som står i stil til badet. Toalettrullholder, toalettbørste, håndkletørker, kroker, baderomsmatte, pedalbøtte, tannglass, såpedispenser , speil, dusjhyller, skittentøyskurv eller annet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg