mandag 12. august 2019

Kunstige kvister

Kunstige kvister

Uekte roser, lavendel, hotensia. Alt til cafe, hotell og restaurant! Hva skjuler seg bak trenden? De kunstige blomstene og plantene våre lukter ikke som ekte vare, men gjør mye med stemningen hjemme likevel.


Kunstige kvister

Dessuten visner de jo aldri. Pass på å ha flere typer silkeblomster på lager, så kan du bytte dem ut når du vil forandre litt på stilen. Ulike stiler og prisklasser.


Vi har også leker og kalkmaling. Vi selger kunstige planter, silkeblomster, trær og interiør. Best på pris og kvalitet! Iblant kan det til og med være vanskelig å se forskjell på en ekte og en kunstig plante. Det gjør det enkelt og praktisk å innrede balkongen og andre uteplasser med kunstige planter, som er helt vedlikeholdsfri.


Kunstige kvister

Det kunstige juletreet fra Biltema består av tre deler. Det er blant de raskeste å sette opp, det var lett å brette ut og få på plass grenene, som er akkurat passe fyldige. Vi opplevde lite dryssing under montering, men det falt av tre kvister fra den ytterste plasten da vi dro for hardt, noe som indikerer at kvaliteten kanskje ikke er den aller beste. Fyll hjemmet med kunstige planter som skaper harmoni og velvære. Hos oss finner du planter, sukkulenter og silkeblomster av beste kvalitet.


De er naturtro og setter preg på ditt interiør i hjemmet. Dekorative kunstige planter. Pynt hjemmet med vakre kunstige planter! Plasser kunstige planter på hyller og i hjørner for å skape en frodig oase.


Kunstige kvister

Våre blomster i kunstmaterialer krever verken stell eller naturlig lys og er derfor praktiske å ha i hjemmet. Vi leverer kunstige planter og blomster av ypperste kvalitet. Våre kunder er store, middelstore og små bedrifter i tillegg til en økende etterspørsel fra privatmarkedet. Utvalget av kunstige juletrær. Du kan velge mellom edelgran, vanlig gran eller furu, med og uten lys, eller snø.


Selv om de mest vanlige størrelsene er 1og 2centimeter, finner du kunstige juletrær som både er høyere og lavere. Den utimate guiden for kunstige juletrær. Alt du trenger å vite før du kjøper et kunstig plasttre. De passer også godt for allergikere og de som helst vil slippe å tenke på vanning.


De få i forskjellige former, størrelser og farger slik at du kan gjøre hjemmet akkurat så livaktig grønt som du vil. Siden de er kunstige , slipper du å tenke på hvordan du skal stelle dem. Har fått noen kunstige kvister. Europris - Mer til overs!


Alle våre kunstige blomster leveres i helkartong som ikke kan splittes. Sjekk antall i kartong. I reirskåla er det lagt tørr flis fra en råtten stubbe. Rundt kanten er det i tillegg festet en del grove kvister og greiner.


Kunstige reir som er laget i en nettingkurv. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg