tirsdag 17. mars 2015

Baron extra terrassebeis

Merkevarene til lave priser. Tidsbegrenset tilbu kjøp nå! På Boozt finner du over 6merker. En ekstremt dypt penetrerende silikonalkydbasert terrassebeis som fremhever treets naturlige utseende og sikrer en vannbestandig beskyttelse uten å bygge sjikt.


Nytt og tidligere behandlet treverk må vaskes grundig før påføring av terrassebeis.

Nytt treverk bør stå ute et år før det vaskes og behandles. Den anbefales for utendørs terrasser, hagebebyggelse og møbler, samt overalt der en ønsker en transparent farge og beskyttelse uten å bygge opp et fargesjikt. Den inneholder en kinesisk treolje som trekker seg dypt ned i treverket og hindrer oppsprekking og råtedannelse. Kjøpte noen spann av denne, da jeg fikk de billig.


Er den mye bedre enn den som ikke heter Extra ? Syntes den virket veldig tynn, men det skal den kanskje være? Brukte Butinox terrassrbeis på et annet gulv, og den dekket bedre og var tykkere. Hvordan er holdbarheten på.

Vanntynnet terrassebeis som beskytter og gir terrassen den fargen du ønsker. Terrassebeis extra base gul 2. Den trenger godt inn i treverket og holder inntil et år lenger enn vanntynnet terassebeis. Harmoni 46- per stk Kjøp.


Trebitt terrassebeisfjerner 4l 16- per fl Kjøp. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. JOTUN TREBITT TERRASSEBEIS KLAR BASE 3L Beskytter terrassen mot solens skadelige UV-stråler og fremhever og bevarer den naturlig trestrukturen.


Mange har terasser som har blitt slitt og stygge etter mange år i vær og vin men det er mulig å freshe den opp med terassebeis. Inntil års vedlikeholdsintervall. Beisen inneholder effektive midler mot svertesopp og alger som hindrer gråning og oppsprekking. Les tester og omtaler før du kjøper.


Det eneste som er viktig å huske på, er at det bør være tørrvær rett før og rett etter. Våren er den beste tiden for å beise! Seresultatene t Hyttemagasinet har gjennomført en test av ni ulike terrassebeiser på det norske markedet. Fargerike - Norges største fargehandel.


Til bruk på både nytt og gammelt impregnert treverk.

Tidligere behandlede flater. Det finnes mange ulike produkter for behandling av terrassen på markedet. Mange gjør det vanskeligere enn nødvendig, ved å velge produkter det er tungt å jobbe me eller produkter som trenger flere strøk.


Baron extra terrasseBeis 3ltr oljebasert terrassebeis som trekker dypt inn og beskytter treverket. Baron olJeBeis ltr transparent alkydoljebeis med høyt tørrstoffinnhold som sikrer en vær bestandig og vannavvisende overflate. Elendig resultat med Baron vannbasert terrassebeis ! Bør jeg bruke vannbasert eller oljebasert beis?


Jeg vet ikke hva som er brukt før, og jeg tror. Maling og beis - terrassebeis og vask. Gjør terrassen klar for sommeren. Kontakt oss og snarveier.


Ulempen er at den kan oppleves som noe vanskeligere å få til et jevnt resultat me på grunn av inntrengingevnen i forhold til white spirit-baserte produkter. Men, det er uansett det beste for terrassen, sier Sve. Slitesterk og værbestandig terrassebeis som gir et vakkert, blankt og eksklusivt utseende.


Beisen danner en beskyttende hinne og har meget god slitestyrke og lød i forhold til tradisjonelle terrassebeiser. Kan påføres fra °C (tørt og rimfritt), tåler regn og fuktighet bedre enn vanlige vanntynnbare terrassebeiser. Vakker farge med lød!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg