onsdag 4. mars 2015

Vimpel med logo

Vimpel med logo

Tusenvis av profesjonelle logoer. Lage Prijzen en Goede Kwaliteit. Maak je Keuze uit het Uitgebreide Aanbod Materialen. Bildekvalitet og trykk klubbvimpel: Trykk av idrettsvimpler gjøres ved fullfarge varmetransfer-trykk. Dette gir et pent og elegant trykk med ekstra god holdbarhet og svært god fargegjengiving.


Vimpel med logo

Bord vimpel med logo trykk. Pris på forespørrsel. Fyll inn info og bli kontaktet vedr. Flaggene med logo er med gjennomgående trykk, hvilket vil si at printen vender speilvendt på baksiden - dette er standard innenfor trykk av logoflagg.


Flaggene leveres med påmontert flaggbånd og flaggkroker for enkel montering. Alle våre vimpler leveres i høy kvalitet med innsydde kanter og ulike festeanordninger. Sørg for at din logo eller budskap blir godt synlig med bruk av vimpler!


En vimpel som vaier i vinden tiltrekker seg oppmerksomhet på lang avstand. Med forsterkning i ryggen tåler våre vimpler vær og vin slik at de får lengre levetid. Reklameflagg og logoflagg av høy kvalitet.


Vi trykker ditt design eller logo og leverer alle størrelser. Våre flagg produseres i polyester med maksimal slitestyrke og kvalitet. Moderne trykkmetode gir sylskarpe bilder og flotte farger. Det er viktig å ikke kompromisse med kvaliteten på logoflagg. Pene og hele flagg forsterker din merkevare.


Se fargevalg ved å gå inn på produktet under. Om man legger inn ønsket lengde og navn på vimpelen vil en se hva prisen blir. Vimplene produseres i vevet polyester med applikerte store bokstaver av typen Arial i strikket polyester. Båtvimplene er doble og vrangsydd for beste holdbarhet. Logo trykkes rettvendt på framsiden og speivendt på baksiden med sublimasjonstrykk.


Det er mulig å få logoen rettvendt på begge sider av vimpelen, men det vil i større eller mindre grad vises på motsatt side av vimplen pga. Med bue, så mener vi at når du skal henge opp banneret, så velg gjerne noen festepunkter, slik at banneret henger i flere buer bortover. Banneret ditt må ikke henge i taket.


Vimpel med logo

Det kan være helt nydelig å pynte med på vegger, langs rekkverk eller heng det fra bordkanten. Vi har også banneret med tekst! Stengene leveres komplett med kule, hylse med trinse for lineføring, line, kryssholt.


For flaggstenger i str. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Navnevimpel, Bli Bedre Synlig. Slitesterk vimpel med ekstra forsterket rygg og fastsydde plastklips.


Sydd i vevd flaggpolyester, noe som gir vakker glans og dobbelt så lang levetid. Norges største forhandler av skiltmerker! Skiltmerker, dekor og tilbehør til bil fra Norgesmerket. Lei av det blå skiltmerket på. Kvalitet 1 spun polyester, 1gr.


Flagene med logo er med gennemtryk, hvilket vil sige, at printet vender spejlvendt på bagsiden - dette er standard indenfor tryk af logoflag. Flagene leveres med påmonteret flagbånd og flagkroge for nem montering. Vores logoflag printes på 1g polyester-stof med mesh (små vindhuller), der sørger for optimal holdbarhed i selv kraftig vind. Vår kunnskap og erfaring er din trygghet.


Vi er løsningsorientert og yter høy service. Ta kontakt, så hjelper vi deg med å finne det rette for deg, skolen eller barnehagen din, idrettslaget eller din bedrift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg