torsdag 12. mars 2015

Lys i terrassegulv

Lyslenker og lysslynger på nettet! Vedlikeholdsfritt terrassegulv i kompositt. Formstabil og skjult innfesting. Her finner du noen av markedets mest eksklusive varianter.


W per spott sikrer meget lavt strømforbruk.

Prisen gjelder for komplett EasyLED sett med: stk 0. W spotter (Øcm) IPmed 30W Trafo. LED lysene er dimbar med vår Easy LED 12V dimmer (ikke inkl.). Jeg skal bygge platting, og kunne tenkt meg slike LED lys som lyser opp fra gulvbordene.


Er det noen som vet hvor man kan kjøpe det til en fornuftig pris? Evt noen som har erfaring med det? Er mest for det estetiske, så effekten er ikke så viktig, men bør være min.

Begge alternativene fra Elektroimportøren ser bra ut. LED Hagebelysning i mange varianter, belyser din hage eller uteområde, både for å belyse busker og trær og ellers lys for å skape stemning i hagen, uteområde og terrassen og trappene. Alt fra markeringslys til fasadebelysning du kan kjøre bil over. Slik bør du lyse opp uteområdet Å lyssette hage, terrasse og inngangsparti har både praktisk og estetisk effekt. Vi guider deg gjennom utelampe-jungelen!


STILFULLT: Lys opp gårdsplassen! De forskjellige uteområdene krever forskjellig type belysning for å gi riktig effekt. På tide å tenke på uterommet. Elle Interiør, gir deg tips til en vakker terrasse.


Skal du beise terrassen i år? Lys på terrassen utvider sesongen betydelig – og tar bare noen få timer å montere hvis du bruker ett av de nye settene med LED-lamper. Og du kan montere alt selv.


Denne var av en farge kalt honning, men ble mer som mørk brun. Etter noen år er nå beisen såpass slitt at terrassen må behandles på nytt, og jeg hadde tenkt å fjerne den gamle beisen, og beise den på nytt i en lysere farge ( lys grå). Fiberon produserer terrassegulv etter strenge amerikanske standarder og består av 1 resirkulerte materialer, plast og trefiber.

Fiberon er verdensledende i utviklingen av terrassebord i kompositt. LED lys til RadianceRail Express kompositt rekkverk. Trappelys og lys til din terrasse kjøper. Monteres mellom stolpen og stolehatten.


Standard 12v kabler seriekobles mellom lys og transformator. Terrassebord benyttes i hovedsak som terrassegulv , utvendig platting, trapper og lignende, og kan leveres i ulike dimensjoner. Kantene på terrassebordene er avrundet.


Impregneringen bidrar til at terrassebordene får økt levetid med god beskyttelse mot råte og insektsangrep. Transformator til LED lys tilhørende RadianceRail Express kompositt rekkverk. Trnansformator har både timer, dimmer og skumringsrele. Dette er en lys og litt kjølig gråtone. Mitt nye terrassegulv er behandlet med Sioo:x, som gir det pene naturlig utseendet jeg liker med å vaske det med grønnsåpe, og i tillegg bedre beskyttelse enn hva grønnsåpen kan.


Jeg har nå flyttet, og oppdaget et nytt produkt. Les om det her (betalt omtale). Smart behandling av terrassegulv ! Kun rengjøring etter behov. Tytan er en innholdsrik serie med tette industriarmaturer. Meget montasjevennlig.


Gir et godt, behagelig lys og lite blending. Klikk på bildet over for å se video (åpnes i nytt vindu). I tillegg bør du vurdere hvor mye tid du er villig til å bruke på vedlikehold.


Gulv av belegningsstein kan etterhvert kreve en viss etterfylling av sand og fjerning av ugress, alger og mose.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg