fredag 20. mars 2015

Hvit lakk

Hvit lakk

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Hvit lakk

Her vil du finne maling som lakk , varmebestandig maling og andre spesialprodukter. Nordsjø decomax spraylakk hvit matt 400ml. Hvorfor hvite biler seiler opp som et populært valg, er ikke lakkeksperten sikker på. Hvitt er en tøff farge, men det avhenger av at bilen har de rette kurver og detaljer, avslutter hun. At metallic lakk fortsatt er populært, forstår lakkeksperten godt.


Pust nytt liv inn i dine møbler og innvendige flater. MAXBO har lakk som beskytter treverket: gulvlakk, kvistlakk og universallakk. Kjøp på nett eller i butikk. Enten du har ubehandlet treverk, lakkerte eller oljede overflater, kan du skifte farge ved å påføre to strøk Liberon Bistrotlakk med farge.


JOTUN Panellakk gir nytt liv til gulnet panel. Fornyer og bevarer treverket. Bilmaling og lakk som fjerner spor etter steinsprut og holder bilen pen og pyntelig i lang tid. Stort utvalg og lave priser!


Når du skal velge lakk til bilen så er det forskjellige varianter å velge mellom. Du kan kjøpe billakk i sprayboks og i farger sohvit , rød og sølv. Før du begynner å lakkere bilen så er det ekstremt viktig at du har vasket bilen.


Hvit lakk

Støv og skitt vil ellers være godt synlig etter lakkering. Vi blander lakk på 4ml sprayboks etter dine ønsker. Hurtigtørkende, etterlater en optimal overflate. Jo flere strøk, desto hvitere blir fargen. Fordelen med voks, beis og lakk fremfor vanlig maling, er at strukturen i treverket forblir synlig, og at sprekker som kan oppstå over ti ikke blir like tydelige som på malte flater.


Du slipper også noe av forarbeidet ved maling, som å sparkle. Mange leter etter karosserideler i samme lakkfarge som det de har, for å slippe å måtte lakke om. Lakk -koder på biler. Dra penselen med lett hån i en retning – treets lengderetning.


Det tar tid for lakken å flyte ut ordentlig, derfor bør ikke temperaturen i rommet være under grader. Pass på at det ikke trekker, for da tørker lakken senere. Både olje og lakk kan benyttes på de aller fleste gulvtyper. På mørke gulv anbefales oljelakk eller naturell olje. På lyse gulv kan man gjerne benytte en lysere lakk.


Olje kan være vanskelig å få til å trekke inn i svært harde tresorter, slik at lakk er kanskje det beste alternativet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg