onsdag 11. mars 2015

Ramme 50x70 europris

Stort utvalg av Ramme 50xcm. Fraktfritt over 3kr. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer. Fin ramme , men svært løs innfatning. Veldig bra at det er brukt glass og ikke plastikk som de fleste er i nå.


Ramme 50x70 europris

Men selve rammen er svært løs, da den er laget av myk plastikk. Skulle gjerne sett at denne var laget av tre eller i alle fall hard plastikk. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt.


Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Ramme i svart tre Ramme i svart tre til plakater på 50xcm. Svarte rammer er en klassiker, og når du kombinerer kunsten din med denne typen rammer , tar den seg bedre ut enn noensinne!


Ramme 50x70 europris

Rammens front er av tykk akryl, et lett og uknuselig materiale. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus. Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Vi knipser bilder hele tiden.


Spørsmålet er når vi ser på dem? Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Herlig myk og nydelig komplett pakke fra Mascot!


Luftig og isolerende helårsdyne med trekk i mikrofiber. Utvalget varierer fra butikk til butikk. Skap ditt personlige preg i hjemmet ditt med interiørartikler: småmøbler, hyller, lamper og lampeskjermer fra Europris. Europris har alltid gode tilbud på diverse produkter relatert til sesongen. Disse prisgunstige rammene er av høy kvalitet, og de har en smart konstruksjon som gjør dem enkle å montere.


Vi tilbyr også passepartouts i 50xsom elegant rammer inn et motiv og passer i rammene våre med samme mål. Kan henges horisontalt eller vertikalt for å passe den plassen du har. Tilpasset i størrelse for å henge flere sammen. Ramme i eik, 50xRamme i eik til plakater på 50xcm.


Ramme 50x70 europris

Passepartout er inkludert. Rammer i eik er det beste tilbehøret når du vil gi hjemmet ditt en varm og innbydende følelse! Eik er et levende materiale. Derfor er hver ramme unik, og den gir nytt liv til kunsten din. Fronten er av tykt akrylglass, som er et lett og uknuselig materiale.


Hvit passepartout 70x100cm Hvit passepartout med hvit kjerne som passer til ramme i størrelsen 70x1cm. Den hvite fargen er kritthvit. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn?


Ramme 50x70 europris

Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger. Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.


Treramme med glass, hvitt syrefritt passepartout (misfarger ikke bildene) og MDF-bakstykke. Rammen kan brukes liggende eller stående, avhengig av hva som passer best for motivet. Innvendige mål passepartout: B8xHcm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg