fredag 6. mars 2015

Gullruss

Gullruss

Gullruss er elever som sitter i sin skoles russestyre, eller i russens hovedstyre. Disse bruker som regel bukser i vanlige farger (rø blå, sort osv.), men får trykket spesielle russekort i gullfarve. Sosiale medier flommet over med lovord etter at Rosthaugrussen spilte årets russerevy i Modum kulturhus fredag og lørdag. Forestillingen Gullruss var et fyrverkeri fra start til slutt.


Her viser vi et lite utdrag. Siv Kristin Stakkestad hadde egentlig tenk å ta det med ro i russetiden. Nå får hun duppe russedusken sin i gullmalig etter russeknuter.


Russetiden starter tradisjonelt med en vrengefest i slutten av april, og varer frem til 17. Akkurat når i april russetiden starter, varierer fra år til år. De fleste har enten hatt eller fått et russekort. Nå vil VG Nett kåre tidenes beste russekort.


Gullruss

Men hvilket er Norges beste? Det blir to kåringer: Ett blir stemt. Hvordan skal man takle det enorme presset om å være morsom samtidig som man legger inn noen interne vitser og fremstår kul og. GULLRUSS Minst ulike knuter (Dypp dusken i gullmaling) Alle russeknuter utføres på eget ansvar og man skal selv sørge for at disse utføres på en forsvarlig.


Jeg var først litt skeptisk fordi jeg tenkte at det ville bli press for å måtte kjøpe masse ting, men slik ble det ikke. Barnehagen står både for. Tradisjonelt var det bestemt hvilken farge russen skulle være. Den dag i dag har de opphevet dette på grunn av flere ting, blant annet nedtrykkelse av svartruss.


Husk å signere dine innlegg! En venn av meg har snakket om gullruss , som skal antageligvis være ledere for de som er på en russebuss. Suhr Berg og Bang Cetrz skal bli russ når dem blir stor, og de skal ikke være rød eller blå. De skal være gullruss. Vi skal ha gullrussekort og gullrusseklær, sier Kaiskuru-jentene, som selvfølgelig skal ha russebil.


I de gamle knutereglene inneholdt halvparten sex og alkohol. Winsnes vil gjøre det mulig for flere å oppnå denne statusen. Det skal ikke være nødvendig å sette livet og æren sin i fare, sier han.


Gullruss

For å få den staselige tittelen gullruss må du ha tatt av alle knutene. Når man utfører disse knutene skal man vise respekt for medmennesker og omgivelsene rundt seg. SVAR: Hei Det varierer litt fra skole til skole, og fra sted til sted.


I følge er dette de mest vanlige reglene for farge: Rødruss er elever som oppnår. Det er russen som er det morsomste med 17. Når jeg blir stor skal jeg bli gullruss , sier han bestemt.


Matiola Dad og Sivert Øverland koste seg i sola med is og slush. Bildene er beskyttet av opphavsrett. Koiering og viderebruk er ikke tillatt uten avtale. Det var det første kullet med både reallinje og engelsk-linje. Skolen fikk en etterlengtet eksa-mensrett det siste skoleåret for dette kullet.


Her har vi til og med bar, og det er plass til hele russen, stykker og det er bra, konstaterer Dahle som har ankommet intervjuet i sin røde Polo, og ikledd rød russedrakt. Der i lomma har hun blant tiåringer byens mest attraktive russekort, et gullrusskort. Jeg får det til og med i push-up, så klapp igjen!


Gullruss

Målet er å ta så mange russekrav at vi blir gullruss. Monica e gruppas egen. Venninna mi sa jeg hadde hatt en enorm utvikling da jeg ringte henne.


Jeg bruker innleggelsen som terapi, ikke bare pliktoppfyllende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg