mandag 16. mars 2015

Neon maling nille

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Rask levering og super service!


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Tips og ideer Ansiktsmaling til Halloween. Enten du skal kle deg ut som en zombie eller heks på Halloween, er ansiktsmaling eller sminke veien til den kuleste helheten! Vi har alt av UV, Neon og Glow - stort utvalg! UV maling , selvlysende maling , glow in the dark, glowsticks, kostymer, dekorasjoner, servise og mye mer.


Her på siden finner du et stort utvalg av produkter innen glow, UV og LED. Fluorescerende UV Neon kroppen maling egnet for dag og nattFantastisk for festivaler Clubbing og parteneBruk i dag for en lys Neon farge på kroppen så en. Stort utvalg av billige UV lipgloss,nail polish og ansiktsmaling i forskjellige farger som passer Neon Ansiktsmaling - Bl. Neon ansiktsmaling og kroppsmaling med svært god fluoriserende effekt når den eksponeres for UV-lys (blacklight).


Hvis du har spesifikke ønsker så er du altid velkommen til å kontakte oss! Vannbasert, enkel å vaske bort. Pakke med stk UV neon ansikts- og kroppsmaling, i tillegg til utstyr for påføring av malingen og miksing av farger. Party i kveld - deg selv i morgen.


Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker. Obs Bygg er størst og best på maling og tilbyr til og med salg av maling i nettbutikken!


Her finner du alt du trenger for å slippe løs din indre kunstner - Europris. Uttrykk din kreative side og la fantastien løpe løpsk med denne UV kropps- og ansiktsmalingen i lilla med hele 50ml. Et skikkelig kult tips til halloween eller karneval, er å male ansiktet med vanlig maling , for eksempel som et dødninghode, gjerne litt Day of the dead inspirert. Lag kule effekter med selvlysende neon maling fra topp til tå!


Så bruker du UV maling for å legge detaljer som vil lyse i mørket! Drypp noen dråper i munnviken og len hodet bakover mens du lar det renne nedover haken og halsen for en kul vampyr effekt. Bruk svart ansiktsmaling og tegn råtne sår i ansiktet, på halsen eller hendene.


Bruk gjerne litt rød maling og svakt mal huden rundt såret slik at det ser sårt og betent ut. Owatrol Selvlysende maling Lumineuse 2ml. Vår populære serie med selvlysende kroppsmaling som ikke trenger UV-lys for å gløde i mørket! Det følger med koblinger for å lage glow armbån eller du kan selvfølgelig bruke de som vanlige glow sticks. Pynt både lokalet og dere selv til fest med neon pynt, selvlysende maling og glowsticks!


Lades opp med dagslys eller kraftig lyskilde. Bare knekk dem for å få dem til å lyse i mørket! Pride feirer frihet, likeverd og rettferdighet - viktige bærebjelker i ethvert samfunn. Glowsticks, armbånd og kjede er enkelt å bruke! Vi er derfor stolte over å kunne bidra med kr.


Ta vare på en pappeske, og finn frem garn, maling og perler, oppfordrer Anna. Pride har i år fokusert på de små og store øyeblikk i livet – akkurat som vi i Nille gjør. Slik har De alt De trenger for å lage disse herlige juleopphengene, som gjerne kan pynte vintergreiner like godt som juletreet.


Material-liste til dette DIY-prosjektet: Papp fra en pappeske Garn i forskjellige farger Søstrenes akrylmaling Pensel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg