tirsdag 24. mars 2015

Sølv interiør

Bilder, rammer og speil. Blomsterpotter og Vaser. Bord juletre i antikk sølv med shiny overflate. Innred hjemmet ditt med vakre gjenstander og skap ditt. Her kan du finne pynteartikler som passer til alt fra bryllupsbordet, i barnedåp, babyshower, konfirmasjon, bursdager og andre selskap.


Detaljer som gjør en forskjell.

Bytt ut noe av det gamle med sesongens fineste interiør til en svært rimelig pris. SOFIES VILLA NETSHOP. Vakre gardiner gjør flotte vinduer enda vakrere og er med på å fremheve interiøret i ditt hjem.


Har du allerede masse farger og mønstre, kan det være lurt å velge gardiner i mer nøytrale farger, men hvis du allerede har nokså nøytralt interiør , kan spreke farger på gardinene endre rommets inntrykk ganske betydelig. Denne kategorien heter lagersalg, av den grunn vil du finne produkter fra begge nettbutikkene i denne kategorien. Besøk vår nettbutikk idag! Vi hos glassoginterior.


Bohus har er stort utvalg av interiør.

Få inspirasjon hos Bohus. Interiør til hjemmet. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Utvalgte produkter Tradition Milk - sortbeiset ask.


Norm_Architects Mer info. Design i butikk og på nett. Rask og enkel handel på Ellos. En gave til minne om et kjært liv skaper håp for andre. Takket være ditt bidrag, kan Kreftforeningen hvert år.


Se vårt store utvalg eksklusivt bestikk. Dette er en perfekt bryllupsgave som brudeparet har glede av hele livet. Møbler og interiør på nett! Hurtig levering over hele landet!


Vi selger pent brukt sølvtøy og sølvbestikk uten gravering til under halv pris hos gullsmed. Velkommen til hele Norges nettbutikk for brukt sølv. Store og små speil til alle rom.


Speil er uunnværlig i et hjem, uansett om det er snakk om et helfigurspeil til soverommet, et lite rundt speil til gangen eller.

Retro møbler: Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60-tallet, blant annet teak, palisander og eik. Fin lampe som passer like fint både på nattbordet, skrivebordet som i vinduspostenen. Hos auksjonshuset Lauritz.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg