tirsdag 3. mars 2015

Kjøpe vimpler til barnerom

Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon. Ny katalog - mange nyheter! Få varene levert hjem.


Se vårt utvalg av vimpler , bannere og andre pyntelenker her! Med en fin vimpelsnor eller to, kan du pynte opp barnerommet på et blunk, og ikke minst fikse en super barnebursdag. Her på Jollyroom har vi massevis av dekorative og barnevennlige vimpler barna kommer til å elske! Her er Signes tips til innredning av barnerom.


Har barnet favorittplagg som ikke passer lengre? Disse kan enkelt sys om til fine og dekorative vimpler som man kan henge i taket. Vips – den kule dongeribuksa eller den blomstrete sommerkjolen har fått nytt liv!


Wallstickers er en enkel og billig måte å løfte en ensfarget vegg på. VIMPLER TIL BARNEROM. Med søte vimpler kan du lage god stemning og pynte opp på veggen. Vimpler til barnerom kan selvfølgelig også brukes andre steder i huset for å dekorere med.


En snor med vimpler på er enkel å henge opp men gjør mye av seg, det blir festlig stemning med en gang. Vimpler for barnerom finnes i mange flotte stoff og design. Top Til Barnerom Knagger Og Knaggrekker Barnerommet Med Vimpel With Knagger Til Barnerom With Vimpel Barnerom. Disse søte elefanthodene er nydelige og min personlig favoritt er kaninprinsessa og kaninprinsen. Er ikke de bare helt uimotståelige?


Ellers er jo girlander og vimpler alltid en grei og enkel måte å forandre rommene på. Her finner du vårt utvalg av forskjellig vimpler , banner og annen lekker, hengende pynt til å dekorere med! Vi har et bredt sortiment med mange forskjellige varianter, både med figurer og farger.


Her har vi noe for de fleste anledninger, så ta en titt og la deg inspirere! Vimpler og andre banner er populært festutstyr og det er ikke uten. KAOS vimpler er dekorative og praktiske på samme tid KAOS vimpler til barnerom er supert tilbehør å knyte på barnesengen. Vimplene er også fine å knyte på stellebordet så man har et lurt sted å oppbevare temperaturmålern og småkremer.


Når barnet er større er vimplene smarte å ha på skrivepulten til blyanter og linjaler. Nordens ledende nettbutikker for barnefamilien med alt til alle barn. Dekorativ flaggvimpel fra Roommate som passer perfekt på ethvert barnerom.


KAOS Samlesak er et tøft legoteppe som er genialt til oppbevaring av lego og leker generelt på barnerommet eller ellers i hjemmet. La barna oppbevare leker og Lego i en Samlesak hjemme, så blir også ryddingen en lek og barerommet ryddig i en fei! KAOS Vimpel-Lommer består av tre dekorative vimpler til barnerommet. Begynn med å klippe ut ønsket form. Det finnes ulike sjablonger du kan kjøpe og trykke ut formene, men det er like enkelt å klippe.


Når dere har klippet nok former finner dere frem symaskinen. Sy fast hyssingen eller remsen til sirklene. En fin poster til barnerommet, kan virkelig piffe opp!


Bilder og plakater til barnerommet finner du på jollyroom. Våre plakater til barn har behagelige farger og barnevennlige motiver, som samtidig er høyst stilsikre og egnet til virkelig å gjøre det fint på. Vi leverer flagg og vimpler produsert i 1gram marinepolyester, et meget slitesterkt materiale.


De fleste rullegardiner installeres med kjedesnorer som ikke er like lett å vikle rundt halsen, og som kan enkelt kan hektes opp på en krok festet til veggen. Rullegardiner er også enkle å rengjøre, og samler ikke opp mye støv. Med en farge som passer til interiøret blir rullegardinen en elegant del av innredningen.


Her ser du våre mest populære farger til barnerommet. Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge rom, klikker du på ’Se flere farger’ og prøv vår store fargevelger. Her på siden får du også veiledning og how to-guides når barnerommet skal stå klart til en liten nykommer, eller få et nytt strøk fordi den lille ikke er så liten. Den er myk og deilig og støtter hele ryggen.


Sittesekken leveres med avtagbart yttertrekk og ferdig fylt innertrekk (ca 180l EPS kuler).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg