torsdag 5. mars 2015

Panellakk jotun

Se en film om hvordan rense gulnet panel nederst på siden. Jotun Panellakk Antikk er en vanntynnet, løsemiddelfri matt panellakk. Inneholder lysfilter som effektivt reduserer gulning. JOTUN PANELLAKK HVIT er en vanntynnet, løsemiddelfri matt panellakk.


Påfør Jotun panellakk på 1–panelbord i hele panelets lengde.

To strøk gir bedre beskyttelse mot gulning og gir sterkere fargevirkning. Kan blandes i utvalgte farger over Jotun Multicolor. Den finnes i Hvit, Antikkhvit og Klar. Luktsvak og tørker raskt.


Gir treverket et matt, hvitskuret, lutet utseende. Velget står mellom panellakk hvit, f. Jotun sin på vegger OG tak, eller male vegger lyse og tak hvitt. Og så er det furu-dører og vinduene da.

Taklister skal vel være som taket, og gulvlister som veggene. Håper noen forbarmer seg over oss og kommer med noen. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Finn fargekart interiørbeis. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Jotun AS panellakk som gir et kalket, hvitskurt utseende. Gjør prøveoppstrøk for å se om fargen er den man ønsker. Tørker raskt, er luktsvak, vanntynnet, løsemiddelfri og inneholder lysfilter som motvirker gulning.


Spesielt bra på gulnet panel. Vi er ganske sikre på at du finner en favoritt blant de tolv nye interiørfargene til Jotun ! Beskytter, bevarer og fornyer treverk. Med denne panellakken er det enkelt å få et pent resultat som holder lenge.


Lakken tørker svært raskt.

JOTUN Panellakk inneholder lysfiltre som forhindrer gulning, slik at treets naturlige utseende bevares. Nordsjö Original Panellakk motvirker gulning av panelet og gir det et varig, naturlig utseende. Det er viktig å huske på at underlagets farge vil påvirke den endelige fargen.


Påføring av Panellakk er en transparent behandling av treverket og er underlaget relativt nytt og lyst, blir fargen du legger på også preget av det lyse. Hvor transparent den er påvirkes bla. Jeg har brukt Jotun interiørbeis på vegger og panellakk i tak på min hytte.


Begge to er enkel og grei og jobbe med. Et strøk beis på veggene, og to strøk panellakk i taket. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun , anbefaler beis for å lysne mørke trevegger.


Beis motvirker gulning og forskjønner treverket. Interiørbeis i fargen Hvitkalket er veldig flott til å lysne treverk. Den kan også blandes med andre farger, som for eksempel Patinagrå, som gir et gråhvitt skjær, eller Sjøsan som går mot det beige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg