mandag 23. mars 2015

Jotun myk

En svak pudderrosa tone. Produkttype: Textures. Vanntynnet, løsemiddelfri interiørmaling. Den er dempet og grålig i uttrykket. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.

Myk er dempet rosa og fin sammen med Latte. Rolig eller røff harmoni? Det gir et rolig inntrykk når du bruker farger i samme fargeskala. Bruker du den matte LADY Pure Color på veggene blir det lekkert om du velger LADY Supreme Finish Silkematt på lister og dører.


Store fargeprøver, i Astørrelse, får du i Jotun Fargesenter Inne. Kjøp gjerne et par prøvebokser av JOTUN Fargeprøve og mal opp for å se hvordan det blir hjemme hos nettopp deg. Jotun garanterer kun riktig fargegjengivelse ved bruk av Jotuns produkter.

Les mer om Jotun Fargetrygghet her. Vakre turkise og blågrønne farger finner du her. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Varme brunnyanser gir en følelse av et omsluttende, trygt teppe, og skaper en behagelig og god atmosfære i hjemmet. Kult og harmonisk på en gang! Bronse – god som gull! Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Alt du trenger av bo- og byggevarer.


Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Når jeg søker på Aura finner jeg ingen ncs kode, det er ikke en Jotun farge så her har jeg ikke prøver. Jotun tester sine malinger på spesielt værutsatte steder i Norge, og alle våre farger er nøye testet i vårt laboratorium, sier Sigve Fjelde.

Han er senioringeniør i Jotun og har arbeidet med utvikling og testing av utendørsmalinger i en årrekke. Er en gulaktig beigetone. En lun og fin beigetone med gule undertoner. Fremstår som noe dempet i uttrykket.


MAXBO-ekspert Pannberg har tro på at en del av de nye Jotun -fargene kan bli bestselgere denne høsten. Blå- og grønntoner er farger det allerede selges mye av. Jotun mener også terrakotta og gammelrosa vil bli trendfarger. Jeg tror nok det tar litt tid før folk tør å bevege seg i den retningen, men du trenger jo ikke male hele stuen.


Jeg har lyst til å male kjøkkenet mitt i en dus rosafarge. Fronter og lister i klassisk hvit,benkeplate i marmor. Det er åpent fra gang til kjøkken,og gangen er malt i minty breeze. Ellers er rom i leiligheten malt i grå harmoni og kveldshimmel.


Har kjøpt fargeprøver med Myk og Silky Pink,men klarer ikke å bestemme meg. Det er viktig at fargene blir testet hjemme hos deg med dine lysforhol gulv og møbler. Gulv er en stor flate som spiller en viktig rolle for hvordan fargene oppleves.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg