torsdag 26. mars 2015

Panel på vaskerom

Har ikke prøvd det selv, men det er jo ikke så mye vannsøl på et vaskerom ( på veggene) så det burde ikke være noe problem. Men du bør nok sørge for god ventilasjon dersom du har tørketrommel (i hvert fall kondenstørketrommel) slik at du får luftet ut den fuktige luften. Dersom du ikke vil flislegge får det jo også an å tapetsere.


Panel på vaskerom

Smartpanel Fuktbestandig kan benyttes på badet eller vaskerommet. Veggene er i klimaklasse dvs. Platene egner seg godt for bruk på vaskerom , grovkjøkken og andre rom i huset, hvor det er høy fuktighet (klimaklasse 2). De skal ikke brukes i våte soner, som for eksempel bad.


Platen som tåler fuktig miljø Fuktskader i vegger og tak kan få følger som er både ubehagelige og dyre. Der defineres ba dusjrom og vaskerom som våtrom, og på våtrom skal vannskadesikkerheten ivaretas. I praksis betyr dette i de aller fleste tilfeller at du på et vaskerom må ha sluk, gulv med fall mot sluk og våtromsmembran som sikrer skade på omkringliggende bygningsmasse, sier Karlsen.


Panel på vaskerom

På et lite vaskerom teller hver centimeter. Da kan et nedfellbart tørkestativ montert på veggen være en god løsning. Du får plass til mye tøy på tørkestativet når det er felt opp, og når du er ferdig å tørke kan det slås sammen inn mot veggen. Nedfellbare tørkestativ er plassbesparende på små vaskerom.


Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom. Er du heldig å få innrede et eget rom forbeholdt klesvasken, har vi tipsene tips til et praktisk vaskerom - Planlegging - ifi. Tak-Ess er et spesifikt produkt blant mange konkurrerende, men det brukes også slendtrianmessig som betegnelse på himlingsplater av generell type. På engelsk brukes ofte ordet Hoover om støvsugere av alle typer, selv om det opprinnelig er et varemerke for et av flere tilgjengelige produkter. Samanlikna med våtromsbelegg (vinyl) er det meir tungvindt og dyrare å legge, det er tyngre å halde reint og viss du ikkje har golvvarme er det kaldt å gå på.


Panel på vaskerom

Med våtrom menes ba dusjrom og vaskerom , det vil si rom hvor overflater på vegger og gulv jevnlig eller av og til blir utsatt for fritt vann (vannsøl). Vannsøl på gulv og vegger fra dusjing, bading og klesvask øker sannsynligheten for at fukt trenger inn i konstruksjoner og materialer. Vårt baderomspanel er utviklet spesielt for bad og produseres av BerryAlloc i Lyngdal, Norge. Panelene våre er våtromsgodkjente og kan benyttes i våte soner som på ba i dusj, ved vask og på vaskerom.


Og i alle andre fuktige rom. Bredt utvalg av panelovner i forskjellige størrelser og design. Den røffe overflaten på Tindrepanelet komplimenterer den dype, intense fargen og lager et spennende uttrykk på veggen. Tindre er et panel du aldri blir lei av, men som tvert i mot trollbinder deg med sitt unike fargebilde. Soneinndeling på et bad hvor det er angitt anbefalt minsteareal for de våte sonene.


Dette bladet omhandler våtromsvegger med overflater av veggvinyl, baderomspanel og malingssystemer for våtrom. Bladet beskriver løsninger som gir tilfredsstillende fuktsikring i våtsonene av rommet. God arbeidsplass på vaskerommet. En god arbeidsbenk er nærmest et must på et vaskerom. Er rommet lite og trangt, kan benkeplaten plasseres over vaskemaskin og tørketrommel (bare sørg for å sikre den godt).


Vaskesortering på den smarte måten. Er du flink til å sortere klærne før vask, kan du spare mye tid. Entreen, hallen eller vaskerommet er det første du møter når du kommer hjem, og det siste du ser når du lukker hoveddøren på vei ut.


Panel på vaskerom

Når du inviterer gjester inn, er det her du ønsker dem velkommen – og du vil jo gjerne gi et godt førsteinntrykk. Få yttertøy, sko og rot ut av veien – og få en stilig inngang til boligen. At vaskerommet er et vaskerom trenger jo ikke å bety at man ikke skal tenke på interiøret også her.


Kanskje nettopp på vaskerommet kan det bli ekstra hyggelig med noen detaljer som pynter opp. Her er det bare fantasien som stopper deg. Ram inn barnas kunst og heng opp på veggen. Tapetser en vegg i et flott mønster eller farge.


Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg