søndag 1. mars 2015

Kobber krus

Kobber krus

Kule krus for de kresne. Kjøp dem på Norges gadgetmekka! Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. I vår nettbutikk og i våre butikker finner du kopper og krus i mange størrelser og fra kjente leverandører.


Kaffeglass, teglass og tekrusBestill online eller. Det flotte kruset med hank og kobberbelagt utside er det klassiske og karakteristiske kruset til den populære cocktailen moscow mule, som har fått et moderne comeback. Abella krus , lys sement 10NOK. JavaScript seems to be disabled in your browser.


For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. Royal copenhagen stjerne riflet christmas tallerken cm. Klassisk krus til den populære Moscow Mule drinken.


Kobber krus

Historien går tilbake til 40-tallet da datteren av en russisk metallslager ble sendt til amerika med et lass av overskuddskrus. I en bar i New York satt en bar-eier og pønsket ut en måte å få fart på sitt overskuddslager av vodka. Inspirert av troen på det umulige.


Alvene beskrives av designerne selv som skogens engler, og serviset er preget nettopp av grener, fugler og silhuetten av denne flyktige skikkelsen. Delikate tegninger i lys grå mot en hvit bakgrunn. Alveserviset er laget av edelt feltspatporselen og tåler røff bruk. KitchenTime selger kopper og krus av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser! Stort utbu bra priser og fri frakt.


En god moscow mule kræver de rigtige ingredienser og desuden kræver det de rette glas eller kopper og her kan man blandt andet bruge dette glas eller kop om man vil. Sögne Home er en leverandør av interiørartikler i tidsriktig skandinavisk design. Vi leverer interiørartikler til forhandlere over hele landet og med kort. Vi har Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen inn og gjør ett godt kjøp,.


Server kule drinker i dette kruset av stål. Spesielt utviklet til cocktailen Moscow Mule: Moscow Mule 4cl vodka Ingefærøl skiver lime Isbiter Fyll opp kruset. Hvorfor bruke krus og kopper laget av kobber ? Kobber holder kald drikke kjølig lengere enn noe annet materiale på grunn av dette metallets unike egenskaper.


Kobber krus

Utenom det, ser kobberkrusene fra United by Blue stilige ut, varer i årevis, og gir et ekstra kult preg på turkjøkkenet eller kjøkkenskapet hjemme. Glass og krus Viser 1produkter. Gjør serviset komplett med de populære glassene fra Rosendahl, Schott Zwiesel eller Luigi Borimoli. Moscow krus i stål med hamret kobber overflate.


Supert til Moscow Mule og andre spennende drinker. Kan rengjøres i oppvaskmaskin, men vi anbefaler håndvask for å bevare produktets levetid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg