torsdag 12. mars 2015

Fischer skotrekk

Fischer skotrekk

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Støtt lokale, norske motebutikker og kjøp dine favorittmerker på Miinto. Fri frakt ved kjøp over 499. Boot Cover skotrekk Boot Cover er et vindtett sko-overtrekk i 3-lags stoff med forsterkninger mot harde sporka.


Fischer skotrekk

Unikt voksopptak og fantastisk glid gjør dette til en ski for vinnere. Den nye optimaliserte Plus slipen gjør den uslåelig som en allroundski. Myk gummisåle som hinder fall på glatt underlag. Fischer Overboot Cover Kalosje. Skisko er veldig glatte!


Kalosjene er litt små, så kan være lurt å gå opp en størrelse i forhold til skoa! SPORTSBUA - Trondheims kompetansesenter på ski, sykkel, topptur, kajakk og bekledning. Vi sender til hele landet! Vi er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp.


Fischer skotrekk

Innovasjon, ledende produktutvikling og utviklingskompetanse innenfor kjerneområdene danner grunnlaget som sikrer suksess for selskapet på lang sikt. Ny prisgunstig markasko med relativt bred lest og god passform. Comfort Guard varmeisolerende materiale og neopren snøbeskytter. Speedmax Skate: Redusert til det som teller! Trenger du nye skisko?


Lett å tre inni med glidelås oppå! En meget aktuell og prisgunstig klassisk sko med relativt bred lest og Thermo Fit som gir god passform og stabilitet. Passer både til RCS-, semiracing- og markaski. Videreutviklet Carbon ankelstøtte med WC 2. Carbon støtte og den ekstremt lave vekten, god bevegelighet og ekstrem sidestabilitet.


Varm klassisk skisko med Triple F Membrane som passer til mange skimodeller, bl. Litt bredere lest gir enda bedre passform for norske føtter. Nødvendige Cookies Dette er cookies som er nødvendig for at nettbutikken skal fungere. Uten disse vil ikke nettsiden fungere optimalt og du får en dårlig opplevelse. Tradisjonsrik sportsbutikk og nettbutikk.


Trygg handel rask levering. Kvalitet, Kunnskap Service. Ny, revolusjonerende hurtiglås med minimumsstørrelse og vekt. Bare trekke lissene stramt - det er det!


Fischer skotrekk

Systemet er sikkert og pålitelig. Rask levering Lagervarer sendes fra oss 1-dager fra mottatt bestilling. Fjellski er skigledeglede! Carbonlite jr har den ekstra lette og sterke AirCore-kjernen som i seniorskiene. WC Plus racingbelegg og DTG WC Plus medium steinslip.


Skiene finnes i ulike stivheter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg