mandag 9. mars 2015

Innrede lite vaskerom

Innrede lite vaskerom

Ferdigmonterte kvalitetsprodukter til en lav pris! Et vaskerom kan være så mangt - alt fra et lite hjørne av badet til et eget stort rom. Forside Oppussing og nybygg generelt Innrede lite vaskerom , står helt fast ByggeBolig. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Er du heldig å få innrede et eget rom forbeholdt klesvasken, har vi tipsene som gjør rommet funksjonelt!


På neste side i denne artikkelen får du se alle de smarte tipsene for å få et praktisk vaskerom. Skyvedører på vaskerommet gir god plass til oppbevaring, fordi du da kan utnytte høyden fra gulv til tak, og sette opp mange hyller bak dørene. Ettersom de ikke åpnes utover, sparer skyvedørene også plass – og det er en stor fordel i et lite vaskerom.


Jeg skal til med å innrede et lite vaskerom. Tenkte å ha vaskemskin og tørketrommel ved siden av hverandre med en stang over for tørking av klær på henger. Er det noen som har noen gode ideer til hvordan jeg kan innrede smart. Et velinnredet vaskerom er et lite stykke hverdagslykke.


En vaskeromsinnredning fra Epoq gir deg praktiske løsninger tilpasset dine behov. Finn inspirasjon hos Elkjøp og bestill en gratis tegnetime i dag. Vi hjelper deg å planlegge drømmevaskerommet.


En god arbeidsbenk er nærmest et must på et vaskerom. Er rommet lite og trangt, kan benkeplaten plasseres over vaskemaskin og tørketrommel (bare sørg for å sikre den godt). Vaskesortering på den smarte måten.


Er du flink til å sortere klærne før vask, kan du spare mye tid. Ha én skittentøyskurv til farget vask og én til hvit. Interiørarkitekt Åse Imset og interiørarkitekt MNIL Beate Kleven, har tips som kan gi inspirasjon når du skal innrede badet, særlig når det er lite og plassen må utnyttes maksimalt.


Ofte har folk et bad og baderomsvisjon som ikke er realistisk. Hvis du har vaskerom ved siden av badet, garderoben eller soverommet kan du ønske deg en hel vegg som skap - med skyvedører både fra vaskerommet og det tilstøtende rommet. På den måten kan du legge inn de rene, brettede klærne rett fra vaskerommet og inn i skapet, uten tid brukt på å frakte vasken hit og dit. En ting å være oppmerksom på når man innreder et vaskerom , er at det er et rom som tiltrekker seg rot.


Det er her de gamle avisene forsvinner når ingen helt orker å kaste dem ut. Her ender ting som er ødelagte, glemte saker og klær som barna har vokst ut av. Så i et gjennomtenkt vaskerom er det plass til å gjemme rotet sitt. Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken!


Har du et lite vaskerom eller en smal entré som du har problemer med å innrede ? Elegante, skreddersydde skyvedørsgarderober er både enkle, dekorative og fulle av muligheter til oppbevaring av hele familiens samling av yttertøy, sko og småsaker. La deg inspirere og se ulike innredningsmuligheter på våre Epoq-inspirasjonssider. Et vaskerom er ikke det enkleste rommet å innrede i huset. Her finner du eksempler på sorte kjøkken, små vaskerom , ulike kjøkkenvifter og mye mer. Ofte er det et ganske lite rom, der man gjerne vil ha mye hyller og skapplass.


Innrede lite vaskerom

I tillegg har alle småtingene i huset en tendens til å havne i dette rommet (noe som iallefall tendensen i dette huset - vaskerommet, sammen med vår dyrebare bo er anarkiets samlingsplass). Unngå rot på vaskerommet - finn di vaskeromsløysing. Linn Bad kan tilby eit breitt utvalg i skap i mange størrelsar, slik at du kan lett kan innrede deg eit funksjonelt vaskerom , anten du har liten eller god plass. Her er nokre forslag til inspirasjon! Nytt vaskerom på en helg.


Vi pusset opp et vaskerom med enkle grep og rommet ble forvandlet fra en lite innbydende lagringsplass til et delikat vaskerom på en helg. De fire og en halv kvadratmeterne er nå blitt husets mest funksjonelle plass med smarte løsninger, flerfunksjonelle møbler og plassbesparende produkter. Uansett om du har mye eller lite plass bør du utnytte veggene så gulvet holdes fritt for klær og annet rot. En god start på et praktisk vaskerom er luftige hyller og uttrekkbare kurver, enten i et hengesystem eller i et kurvstativ. Da blir det enkelt å holde orden på, og få tak i, alt du trenger.


Innrede lite vaskerom

Mange har vaskerom i tilknytning til gangen. Heng opp knagger til skitne og våte ytterklær. Arbeidsbenk En arbeidsbenk er alfa og omega på et vaskerom.


Her kan du legge tørt tøy fra trommelen, brette tøy og legge det rene tøyet i hauger før du bærer det på plass i skapene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg