tirsdag 17. mars 2015

Glass sandblåsing

Glass sandblåsing

Sandblåsing av glass er en teknikk som er brukt i mange år. Glasset kan mattes ned for enten tekst eller et motiv, eller det kan blåses i flere dybder så motivet får mer liv. Det kan være enkle eller avanserte motiver. Sender du oss et motiv, kan vi digitalisere dette og blåse ditt eget bilde på glasset. Skal vi fjerne lakk bruker vi Sodablasting som ikke gir noen varmegang slik som sandblåsing kan gjøre, vi slipper faren for at metallet kan strekke seg.


Siden Sodablasting ikke påvirker metallet vil det heller ikke begynne å ruste før det har gått noen uker, med Sodablasting kan vi blåse på plast, glass og gummi uten at dette blir ødelagt. Det finnes svært få som behersker dekorativ sandblåsing og mulighetene er derfor meget gode for den som har lyst til å prøve sandblåsing som levevei. Stensiler låne veiledning, men styring av retningen av dysen og intensiteten av spray krever en viss dyktighet. Erfarne sandblasters anbefaler at nye brukere eksperiment ved sandblåsing glass på utklipp før du prøver hovedprosjektet.


Silica sand for sandblåsing. Vi er ett mindre firma på Vestlandet som tar oppdrag innen sandblåsing , maling og og bunnstoffjerning på båter Vi tar oppdrag innen blåsing med kalk, marmor, og glass. Vi blåser med tilsatt vann, og reduserer dermed støv til det minimale. Glass er egnet for glassblåsing av aluminium, motordeler, felger og andre deler som krever skånsom behandling.


Avvirker ikke av selve delen, kun maling, oksydasjon o. Mye dyrere enn aluminiumsilikat, men nødvendig dersom overflaten på delene må være glatt. Noen som har noen tips om jeg bør velge glass eller sand-blåsing ? Kan jeg bruke vanlig sandblåseutstyr til glass -blåsing? Hvordan skal jeg få best mulig tettet oljekanaler etc? Vi tilfredstiller de nye kravene ved for eksempel betongrehabilitering som blant annet krever teknisk oljefri luft.


Grunning med zink eller rød hansa. Glassfabrikken tilbyr skreddersøm av glass. Både til eksteriør og interiør. Glass kan bearbeides gjennom herding, laminering, sandblåsing , silketrykking, bøying, boring, utsparing, emaljering - det er nærmest ubegrensede muligheter med glass som bygningsmateriale. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Glass sandblåsing

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment. Dekorer med detaljer fra Jotex.


Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment fra Metabo. Busca Más Rápido y Mejor en ZapMeta Ya! Ingenting kan måle seg med deler som er blåst med san glass , kalk eller et annet medie. Det er et unikt utgangspunkt å kunne begynne på noe som er helt rent.


Glass sandblåsing

Våre blåseprodukter har vi lang erfaring med. Dessuten lagerfører vi alle reservedeler til alle våre produkter. Sandblasting Glass : Sandblasting glass is fun and easy! Materials needed:- Clean and dry glass bottles, vases, or drinking glasses- Masking tape (a variety of widths)- Exacto knife- Cutting board- Str.


Messinginnfattet fasettslepet glass etter mål. Se noen av våre arbeider. SIKKERHETSGLASS (herdet og laminert glass ) Ved behov for ekstra sikkerhet eller innbruddssikring anbefaler vi herdet og laminert glass eller en kombinasjon.


Det skilles mellom naturlig og ikke-naturlig sandblåsing. Når de små sandkornene treffer overflaten på en hard gjenstan vil den bli skad og litt av den ytre overflaten vil falle av. Prinsippet er det samme som skjer om en kaster en stein mot en hard overflate, overflaten blir skadd. Man må også benytte herdet glass i hele konstruksjonen siden bruk av emaljert glass gir høy absorpsjon av varme.


Høye temperaturer i uherdet glass kan fort føre til termisk brudd. Dersom emaljert glass produseres i forskjellige batcher vil det kunne medføre små nyanseforskjeller i farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg