tirsdag 17. mars 2015

Innvendig panel behandlet

Innvendig panel behandlet

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Hos MAXBO finner du behandlet panel til innvendig bruk som glattpanel og skyggepanel. Glattpanel i Furu i natur sortering.


Kjøp på nett eller i butikk. Kan brukes som kledning på vegg, himling eller brystning. Kan installeres diagonalt, stående eller liggende. Passer like godt hjemme som på hytta. Behandlet og ubehandlet innvendig panel.


Innvendig panel brukes som oftest på vegg og tak, kan også brukes som brystningspanel mm. Valgkriterier for panel er egen smak, stil og trender for både hus og hytte. Moelven kan på bestilling tilby overflatebehandlingene: malt, beiset, lasert og Osmo oljet på alle panelprofiler.


Innvendig panel behandlet

Panel innvendig behandlet varer. Malt panel er stilig og tidløst, og gir muligheter for variasjon. Treet er levende og dynamisk materiale som har en unik evne til å skape harmoni, varme og lunhet. Det kan kombineres med alle stilarter på grunn av variasjon i profil og farger.


Kan monteres stående, liggende eller diagonalt. De fleste profiler leveres i gran og furu. Vi har et stort utvalg av innvendig panel i flere tresorter, både ubehandlet og behandlet. Det som kjennetegner interiørprodukter behandlet med hardvoksolje er en varm, sløret og rolig overflate som også er behagelig å ta på.


En ferdig behandlet panel med nøye utvalgte og testede beisfarger som sikrer et optimalt resultat. Ubehandlet, behandlet , malt. Panelen er produsert av sidebord og sortert ihht 2. Kvaliteten, valgmulighetene og de sterke merkevarene får du hos Ski Bygg. Ekte og naturlig panel med et bredt spekter av standardfarger og faser.


Optimera er en del av det internasjonale konsernet Saint-Gobain. Velg din kombinasjon for ønsket resultat. Spesielle ønsker eller behov på farge, overflate eller størrelse? Kontakt oss for spesialproduksjon.


Innvendig panel behandlet

De mest vanlige profilene er: skygge, rustikk og faspanel. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Alle paneler leveres foliert for å beskytte mot støv og smuss.


Tre er et levende materiale som påvirkes av ytre faktorer som temperatur, luftfuktighet og sollys, det er derfor viktig at panel ligger innendørs en til to ukers tid før det monteres for å unngå at det slår seg på grunn av temperatur- og fuktforskjeller. Kvistfri furu regnes som det fineste av trevirke. Panelet leveres med fals for skjult innfesting. Stående panel skal først monteres på hjørner som vender utover, når slike finnes. Ellers begynner man i hjørner som vender innover.


Innvendig panel behandlet

Eksempel på detaljløsning ved bruk av stående panel i innvendig hjørne. Det finnes også spesiallister for hjørne, med fals, hvor panelen settes inn. Slettpanel er en meget enkel panel uten profiler, og vil gi en slett og pen overflate. Godt egnet til å bruke i flere dimensjoner som blandes ved montasje. Egner seg godt både til vegger og tak.


Bjertnæs malt panel er å betrakte som et grunnet produkt. Den beisede panelen har truffet interørtrenden perfekt. Nye spenstige fargealternativer som henter inspirasjon fra sjø, vidde og fjell har gitt beiset panel en fornyet interesse i markedet. Fargevalgene er mange og kan enkelt kombineres med utseende på gulv og lister. Fargesetter gulnet panel i ett strøk!


Nå kan du endelig forvandle ditt mørke gule trepanel til en lys, transparent og lekker gråtone! Har du arvet eller kjøpt en eldre hytte trenger du ikke leve med skyggene etter bilder og møbler. Tyrilin Panelbeis gir gammelt panel nytt liv, raskt og effektivt!


Og kan blandes i mange.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg