torsdag 19. mars 2015

Magnor rødvinsglass

Vi ønsker å lage produkter som skal skape lykke og begeistring, og være til glede i generasjoner. Vi er stolte av vår historie, men er også opptatt av å utvikle oss. Vi samarbeider med noen av de beste designerne og kunstnerne i dag.


Tilbords Kvadrat Nord stk. Denne varen er utsolgt i nettbutikken.

De er tiltenkt de som ønsker et eksklusivt, klassisk og funksjonelt servise som vil gå i arv i generasjoner, og som alltid vil føles riktig, selv til de aller største anledningene. Volucl Håndvask anbefales. Dette er rødvinsglass som er både munnblåst og håndslepet. Vi hos glassoginterior.


Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!

Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Hvert år lanserer vi to nye kolleksjoner. Det enkle designet gjør glasset anvendelig sammen med mange forskjellige serviser. Magnor glassverk historisk i Norge.


Modern House mina rødvinsglass 580ml. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Rødvinsglass , Alba,.


Grand Cru rødvinsglass fra Rosendahl gir vinen plass til å utvikle seg og konsentrere duften. Noir kommer som sort bobleglass. TOKYO ORIGAMI er et eksklusivt, vakkert og lekent porselensservise, formgitt av den kjente designeren og gründeren Simen Staalnacke. Inspirasjonen har Staalnacke hentet fra kjærlighetshormonet oksytocin, et nydelig origamimønster, japansk estetikk og sin stilrene favorittby Tokyo. Bobleglasset er munnblåst og håndlaget av dyktige handverkere.


Du finner vinglass, drinkglass og hverdagsglass for enhver smak. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt.

Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Aida, passion rødvinsglass 65cl, 2pk. Glasset er selve prikken over ièn, og skaper et helhetlig sort og. Velkommen til Astrids Glass hjemmeside. Velg vinglass ut fra det som er viktig for deg, så blir det også riktig for deg!


Alle våre glass og krystallprodukter er laget for hån med stor. Eva Solo, bourgogne vinglass 50cl. Lagre dette produktet til en liste. Sammenlign med andre produkter. BETALING: Vipps, cash eller penger inn på konto er helt opp til deg.


Gi meg beskjed når prisen synker. Jeg tar hjertelig imot det jeg får, men har sjelden vekslepenger liggende :) stk. CAP CLASSIQUE serien består av fire funksjonelle glass og en dekanter.


Glassenes enkle, tidløse og sofistikerte form er designet nettopp for å gi en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg