mandag 9. mars 2015

Jysk klesstativ

Stort utvalg av klesstativ hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Over 4sider med kvalitet. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Kjøp enkelt online med fri frakt! Da er garderobestativ en ideell løsning. Samtidig tar garderobestangen opp lite gulvplass. Med et klesstativ får du en praktisk og smart måte du kan oppbevare klærne dine på. Har kollapset åtte ganger på et par uker.


Skulle bare flytte det veldig forsiktig en meter, fra en vegg til en annen. Nå ligger alle klærne i en haug på gulvet for andre gang i dag og jeg gidder ikke mer. VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Du betaler for varene når du bestiller på JYSK. Du kan kun velge Hent i butikk dersom bestillingen overstiger 6kr. Stativet kan brukes til oppbevaring eller tørking av klær.


Jysk klesstativ

Klassisk klesstativ som passer like godt på altanen som i klesskapet. Praktisk klesstativ av rustfritt stål. Uansett hva slags oppbevaringsløsning du har behov for, finner du det hos JYSK. Plastføtter hindrer riper i gulvet.


Find images and videos on We Heart It – the app to get lost in what you love. Mobil garderobe, perfekt for deg som bor trangt. Se hvordan du kan dele rommet med et enkelt klesstativ eller en bokhylle. Hos JYSK får du alt til boligen, og til hyggelige priser. I kundeavisen til JYSK finner du alltid gode tilbud på produkter til soverom, baderom, kontor, stue og hage.


Oppbevaringsløsninger og andre interiørartikler inngår også i sortimentet. Med en stumtjener eller klesstativ blir rommet ikke bare visuelt tiltalende, men du kan også organisere dine klær enkelt og lett uten å risikere at de blir skrukkete. Hos oss på Trademax finner du blant annet stumtjener i tre og klesstativ i tre. Spar tid om morgenen ved å henge klærne lett tilgjengelig på et klesstativ ! Vi har mange praktiske og flotte stativ i forskjellige størrelser og design. Tips: Har du ekstra plass på soverommet?


Sett opp en lett romdeler og plasser klesstativ på rekke og rad på baksiden. På den måten kan du enkelt utvide garderobeplassen din. Det er lagt stor vekt på kvalitet og design, samtidig som store innkjøp gjør oss meget konkurransedyktige på pris på disse klesstativene.


Jysk klesstativ

Klesstativ og salgsfremmende produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg