mandag 30. mars 2015

Medalje

Medalje

I flere av medalje seriene våre er bånd og idretts motiv inkludert i prisen! I tillegg til disse standard medaljene og medaljebåndene så lager vi også medaljer og medaljebånd på bestilling. Ta kontakt med en av våre butikker for pris og mer informasjon for å få laget spesialmedaljene du ønsker til ditt arrangement. En medalje er en utmerkelse til minne om en person, en institusjon eller begivenhet og som deles ut som en påskjønnelse, ærespris eller i en konkurranse som premie. Ordet medalje kommer av det franske médaille som igjen stammer fra metallum, det latinske ordet for metall eller malm.


SPESIALDESIGNET MEDALJE ? Dette kan lønne seg ved bestilling på stort antall medaljer! Lignende metallrelieffer av kantet form, som oftere enn de egentlige medaljer er ensidige, kalles plaketter. Klikk på se vare og les mer: Her velger du type medalje og legger inn antall og farger på bånd.


Husk å gå til kasse og legge inn klubb,navn og adresse. Legger du ikke inn klubben sitt navn må du betale med kredittkort. Her fås de også med flott støpt mønster, hvor det i midten er plass til egen logo, motiv eller tekst. Vi har også en flott medalje med et støpt tallmotiv på, som egner seg godt til en konkurranse, hvor det skal være medalje til 1. Her finner du vedtekter for KS- medalje. Prisen er uten merverdiavgift.


Forsendelsen skjer rekommandert og porto kommer i tillegg. Personer som har fått tildelt medalje har rett til å kjøpe merket. Søknadskjema kan lastes ned for utfylling, scannes og sendes med e-post til oss eller fylles ut elektronisk og signeres med bank-ID. Forsvarets operasjonsmedalje er en norsk militær medalje som tildeles militært personell som tjenestegjør utenlands i internasjonale operasjoner av en viss varighet og som har tilhørighet i en kontingent. Medaljen har en diameter på mm.


Flere titalls tusen av veteranene har mottatt den, men mange har ennå ikke fått medalje for sin tjeneste. Medalje med god plass til logo, motiv og tekst. Gravering på medalje.


Medalje

Spør oss om hvilke medaljer som er best egnet til. Medaljer er et synlig uttrykk for Forsvarets og samfunnets anerkjennelse av innsats. De kan bæres på uniform, enten som medalje i vanlig størrelse, miniatyrmedalje eller som båndstripe. Sistnevnte kalles gjerne for salater.


Hvilken av disse typene som skal brukes avhenger av Forsvarets uniformsbestemmelser. På de fleste medaljene tilbyr vi gravering på baksiden samt mulighet for å få klistret en tekstlabel bakpå. Label er den billigste løsningen og koster kr - pr. Teksten på label er svart skrift på gjennomsiktig label.


Medalje

Trenger man mange medaljer raskt og billig, er dette den foretrukne løsningen. Kongens Fortjenst medalje deles ut som belønning for innsats av særlig samfunnsgavnlig natur på områder som kunst, kultur, vitenskap, næringsliv, sosialt og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg