fredag 6. mars 2015

Optime skylight

Den tilsvarer 50W halogen. Borehull for armaturen er 84mm og ytre diameter er 100mm. Driveren har Optimes velkjente hurtigklemmer som forenkler installasjonen. Optime er et heleid Norsk selskap som holder til i egne lokaler på Sundvollen Industriområde i Hole kommune. Skylight Soft 8W LED.


Ingen ubehagelig blending. En downlight med et stort bruksområde. Tilbaketrukket lyskilde som gir et eksklusivt og varmt lys. Downlighten har 3grader vipp. Tilgjengelig i fargen matt hvit.


Optime har ett bredt utvalg av ute og innendørs belysning, downlights, lyskastere og butikk belysning. I nært samarbeid med montører og installatører er det lagt vekt på brukervennlighet og tidsbesparelse når produkter blir utviklet. Våre produkter oppfyller myndighetenes krav til tette bygg og har de nødvendige sertifiseringer. Passer i 48mm kasser.


Kjøp OPTIME AS i supplier fra Elektroskandia nettbutikk. Dette gjør at den kan brukes ved rehabilitering i eldre hus. Her kan leverandører og prosjektledere finne alle produktene de trenger innenfor OPTIME AS. Alt er helt nytt og ligger i esker.


Selges for kr 4pr stykk. Det er tid for årets største salg. Vi hjelper deg med å finne de beste tilbudene. Flere og flere velger vår downlight. Begge linket til over.


Optime ser (kanskje) bedre ut, og har bedre spredning (vs grader). Men lyskilden er sterkere enn nødvendig til kjøkkenet, og kan ikke byttes ut. Noen som har gode råd?


Jeg har benklys under skap, så spottene skal være mer generell belysning på kjøkkenet. Lampene har ulike tennpunkt, og tenner rundt. Dip aktiverer minnet. Norges største nettbutikker for salg av El. Belysning til private og bedrifter.


Optime skylight

LED med integrert driver. Her finner du oversikt over hvilke lamper og drivere som er testet med våre LED-dimmere. Trykk på Mer info for informasjon om innstillinger som maksnivå.


Osloadvokatene er advokater i Oslo som hjelper deg med skilsmisse, arv, skifte, barnefordeling, personsskade, oppsigelser, NAV.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg