tirsdag 31. mars 2015

Transferpapir til mørke tekstiler

Stort utvalg av transferpapir. Leveres 1- dager i hele landet. Søk enkelt etter blekk og toner. Bredt utvalg og lave priser! Køb tekstilfolie til tøj!


Alle vores produkter er CE-mærkede og kvalitetstestede, køb online til gode priser!

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! OBM er beregnet til mørke tekstiler på samme måte som WoW. Forskjellen er at WoW tillater fri form og luft inne i motivene, det gjør ikke OBM. OBM trykker fargene på en hvit tynn transferfilm. Det er et rimelig ett stegs papir.


OBM transferpapir er ypperlig til sitt bruk, har du ett motiv som av natur er firkantet eller lett lar seg omriss kutte, Bruk OBM. Er motivet i fri form og har luft i seg, så anbefaler vi å bruke WOW transferpapir istedenfor. Begge overføringspapirene lar seg veldig godt bruke på mørke tekstiler med godt resultat.

Avtrykk med transferpapir - hvordan er teknikken? Lag ditt eget trykk på en enkel måte! Til både klær og interiør, f. Transferpapir A til tekstil. Spesialpapir til dekorasjon på tekstiler. Motiver printes eller tegnes over på transferpapiret og strykes på tekstilemnet.


Uansett kvalitet, så lenge det er lyse kulørte farger. Med perfekt resultat, har vi overført motiver til gule, grå, limegrønne, rosa, lyseblå og oransje tekstiler. Dersom dere skal trykke på mørke tekstiler , vil WOW fremdeles være førstevalget. Det vil komme en effekt folie som man kan påføre på sorte trykk med T. Logg inn for å følge dette.


Designe din egen t-skjorte, personlig og enkelt! Lag morsomme gensere til sommerens idrettsarrangementer. Perfekt for deg som er kreativ - hva med et personlig putetrekk? Enkelt - skriv ut ønsket motiv på en blekkskriver og stryk det fast.


Med dette papiret kan du også trykke på mørke underlag! For trykk på lyse tekstiler og papir.

Specialpapir til at overføre motiver på tekstiler. Motivet printes eller tegnes på transferpapiret og stryges fast på emnet i tekstil. Brodering Gir et eksklusivt. The Magic Touch Norge AS leverer alt av transferpapir ,. Med Avery T-shirt transfers til lyse tekstiler kan du designe din helt personlige t- shirt, sweat-shirt, lue, pute mm.


Design på din computer, print designet på en. Hei, jeg kjøpte transfer ark på panduro til mørke klær. En del af grunden til dette er, at TTC er et billigt transferpapir , tager kun sekunder at anvende og resultatet er forbløffende. Du kan udskrive i fuld farve, eller bare en farve, det er op til dig.


TTC er specielt designet til hvide og lyse tekstiler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg