onsdag 4. mars 2015

Princess sengetøy

Princess sengetøy

Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Tekstiler og interiør for baderom, barnerom, bordtekstil, gardiner, kjøkken og soverom. Det finnes et stort utvalg av mønstre, farger og stoffer å velge i for deg som ser etter nytt sengetøy. En av de mest populære variantene både for store og små er glatt bomull, og vi har flere artige mønstre og farger.


Princess sengetøy

Vi ønsker at du skal ha en hyggelig handleopplevelse, og at du skal være. Det er enkelt å kjenne forskjell på sengesett, finn det stoffet du synes er mest behagelig i vårt store utvalg av sengetøy. Tenk også over designet og fargene. Et sengesett i duse farger gjør soverommet rolig og svalt når du skal sove.


Komfort og design er svært viktig når vi skal velge sengetøy. Noen liker tykke og varme sengesett, mens andre foretrekker tynne og glatte. Våre sengesett finnes i mange forskjellige farger og mønstre - også med forskjellige farger på hver side, slik at du kan snu det etter behov. Hos oss finner du alltid et stort utvalg sengetøy.


Princess sengetøy

Når vi snakker om kvalitet på sengesett, så mener vi kvalitet i hver eneste tråd. Sengetøy av ypperste kvalitet. Vi bruker kun naturfibre i våre sengetøy , da dette gir de beste pusteegenskapene. Bomullen veves og blir til supermykt flanellsengetøy, crispy kreppsengesett, silkemykt satengsengetøy og tungt, luksuriøst damasksengetøy. Et sengetøy kan gjøre sengen ekstra behagelig, i tillegg til å gjøre sengen mer stilfull og personlig.


Under finner du et stort utvalg sengetøy , som både passer for deg som liker det stilrene og deg som ønsker et mer fargerikt sengetøy med spreke mønstre. Vi tilbyr også flere sengetøy til barn i ulike farger og mønstre. Kjøp alt du trenger for en god natts søvn, i vår nettbutikk her!


Kjøp myke og fine sengesett til barn eller baby og gi barnet en god natt søvn. Gjør det enkelt og kjøp matchende sengetøy i sett. Vi har stort utvalg design og farger. Liker du det enkelt og rent på soverommet har vi ensfargede sengesett i hvitt og grått sengesett.


Dersom du er litt mer fargesprek har vi mønstrede sengesett og sengesett i knalle farger. Her finner du flust av dynetrekk til soverommet ditt. Med nytt sengetøy kan du enkelt gjøre soverommet ditt koselig.


Handle trygt på jotex. Sjekk ut vårt store utvalg av sengetøy , putetrekk, dynetrekk og laken i bomull, sateng, lin og flanell. Alt du trenger for en god natts søvn finner du på IKEA.


Du kan eventuelt kombinere babysengesettet eller juniorsengesettet med et søtt håndkle med matchende motiv. Samtidig har butikkene et høyt aktivitetsnivå med mange gode tilbud. Princess har alltid vært kjent for gardiner av svært god kvalitet! Vi tilbringer en tredjedel av livet i sengen, derfor syns vi på Ellos at sengetøyet ditt skal være mykt og deilig, og passe din personlige stil.


Mykt, nytt sengetøy gir en herlig følelse av hverdagsluksus. Få så mye som mulig ut av din våkne tid ved å sove godt og våkne uthvilt. Valg av sengetøy er en viktig del av soveopplevelsen. Hvordan sengetøyet føles mot huden avhenger helt og holdent av hvilket materiale og kvalitet du velger å sove i. Når du kjøper sengetøy til barn hos oss kan du være sikker på at produktene er giftfrie og ikke inneholder noen helse- eller.


Satin er fremstilt av kjemmet garn av beste kvalitet. De tynne langfibrede trådene i kombinasjon med veveteknikken gjør at vi får den optimale glansen som er. Søtt prinsesse dynetrekk der barnet selv får være prinsessen når hun legger seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg