fredag 15. mai 2015

Femarmet lysestake

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex. Lysestake - Best pris i Norge!

Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. Bohus tilbyr lykter og lysestaker i ulike fasonger, størrelser, farger og materialer som passer inn i et hvert hjem. Finn din favoritt blant vårt sortiment.


Dersom du ønsker å lese mer om en lykt eller lysestake , klikker du på produktet og du vil få informasjon om dens mål, farge og produktegenskaper. Enten det er en lysestake som du vil ha, eller et mer moderne lysestake , så vil de alle ha samme vakre effekt på ditt interiør! Den er ofte omsorgsfullt utformet for å være estetisk tiltalende.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.

Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Gjør det koselig i hverdagen med lysestaker og lykter.


Vi har et stort utvalg av lysestaker og lykter i forskjellige stiler, farger og materialer. Gjerne bland farger og materialer for å skape et blikkfang og. Vurdering av kandelaber kato 5-armet.


Hadde store forhåpniger når jeg bestilte denne. Kan ikke si at jeg er helt fornøyd. Er ikke helt bein, å armene. Hva skjuler seg bak trenden? Messing skål på stett fra Vintage og retro.


Derfor er det på høy tid å vise frem noe fra “Bua”. Jeg kjøpte en armet lysestake i messing på NLM Gjenbruk i Bergen for en tid tilbake. Ja, en sånn messinglysestake som alle husmødre, med respekt for seg selv, eide på tallet.


Siden jeg ikke er fan av messing, fikk lysestaken seg noen omganger med spraymaling. Du finner mer inspirasjon på RoyalDesign. Her finner du et stort utvalg av lysestaker og lykter med både klassisk og moderne design.


Men det du sier om symbolikken skurrer litt - jødene tror vel ikke på treenigheten slik du beskriver den, de tror jo ikke Jesus var Messias?

Jeg er ikke religiøs, og har ikke en slik lysestake , men jeg forbinder den jødiske lysetaken mest med denne formen, altså med menoraen. Denna vare er ekstra skånsom for miljøet. Pris NOK 99inkl.


Flott lysbrett med plass til lys. Femarmet lysestake i tre. Svartlakkert med lysmansjetter i blank gullfarge. Esokkel som inkluderer 55V 3W pærer som har glatt, klart glass.


Lyskildene kan også byttes ut. KitchenTime selger lysestaker av høy kvalitet fra kjente varemerker til bra priser! Lumi femarmet lysestake med tilhørende lysmansjetter i glass skaper den helt rette julestemningen i hjemmet. Danske Maria Berntsen har designet Lumi-staken, som også fås i en versjon med fire armer.


Stakens unike uttrykk blir bare vakrere når stearinlyset tennes og reflekteres gjennom materialene: glass og messing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg