torsdag 28. mai 2015

Billig veggmaling

Merkevarene til lave priser. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Raskt, enkelt og billig.


Her finner du alt i maling, fra terrassebeis, gulvmaling og epoxymaling til takmaling, veggmaling og murmaling.

Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Det finnes flere typer veggmaling , og det er ikke uviktig hvilken du velger. Maling gir raskest oppussingsresultat og er billig. Maling er fleksibel - og du får akkurat den fargen og overflaten du vil ha. Veggmaling Nyans oppfyller Testfaktas kvalitetskrav.


Rusta Nyans veggmaling har gjennomgått Testfaktas omfattende test og holder en generell høy kvalitet med en totalkarakter på på en skala fra til (der fem er best). Her finner du klassisk hvit takmaling og veggmaling i flere nyanser.

Lady vegg hvit base 2. Utvalget er generøst og fargeutvalget er nøye utvalgt og testet. Malingen har god strekkbarhet og dekkevne, og er dessuten slitesterk og enkel å holde ren. Slik har vi funnet Norges beste billige veggmaling.


Vi har malt oppå grunnede gipsplater, og sett hvor godt hver eneste maling dekker når vi maler oppå en “skitten hvit”, som skal illustrere en vegg som etter flere år trenger en oppfriskning. Her var det heller ingen store forskjeller på hvordan billig og dyr maling oppfører seg. Du skal være oppmerksom på at testen omfatter standard hvit veggmaling. Din malingsekspert på nett!


Meld deg inn i vårt nyhetsbrev! Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Utendørsmaling fra Byggmax. Er det på tide å male huset eller hytta? I så fall har du kommet til rett plass.


Vi tilbyr alt i fra oljebeis til murmaling og alt av nødvendig utstyr. Innendørs tak- og veggmaling.

Malingene i dette sortimentet er vannoppløslige og baserte på akrylat, som er det beste bindemiddelet for denne type produkter. Akrylat gir de beste egenskapene når det kommer til vaskbarhet,holdbarhet, strekkevne, tørketid og brukervennlighet. Denne typen maling kan brukes både med ruller og pensler. Enten du skal kjøpe maling fra Jotun, sparkel eller malerull har vi det du trenger for både å komme i gang og i mål med oppussingen. Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil.


Vi tente umiddelbart på ideen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg