tirsdag 26. mai 2015

Jotun minerals pris

LADY Minerals kalkmaling tar naturen på alvor, og resultatet blir både matt, mykt og varmt. Fargene vi har valgt er trygge, gode og velkjente nyanser som er vakre på vegg. Teksturen er tidsriktig matt, og danner grunnlaget for et rått, industrielt og tidløst uttrykk. En perfekt kulisse for design og håndverk i keramikk og deilige tresorter.


Endelig en løsning for tidsriktig fornyelse av rom som virkelig trenger det! De fleste har et rom hvor oppussingen virker så tidkrevende at den stadig utsettes.

Du bruker ikke sandpapir, men sparkelspaden til å kutte ujevnheter. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Kalkmaling, Vegg, Vegg,. Endelig en etterlengtet, magisk løsning for deg som vil fjerne gammel tapet på enklest mulig måte!


Det sier Anne Favretto, Regional Brand Manager i Jotun. Gjør det enkelt å skape effektfulle og personlige vegger. Lady Minerals skaper vakre kalkede vegger med et unikt fargeuttrykk. Sealeren bevarer det naturlige matte utseende, og gir i tillegg slitestyrke og vannbestandighet.


Det er en vannbestandig, slitesterk maling som gir vakre, levende vegger.

Ytan är tidsenligt matt och lägger grunden för ett rått, industriellt och tidlöst uttryck. Totalt har Jotun over 1farger som kan blandes i takmalingen! Tenk utenfor boksen – og sett farge på taket! Alle disse fire fargene er merket med sirkel og kan blandes i takmalingen LADY Perfection.


Jotun lady minerals SPARA pengar genom att jämföra priser på modeller Läs omdömen och experttester - Gör ett bättre köp idag hos PriceRunner! Så enkel å bruke at alle kan lykkes med å skape personlige overflater. Malingen brukes til slette vegger og underlag som bygningsplater, puss, samt sparklede flater og betong innendørs i tørre rom.


Se etter dette spannet hos din nærmeste Byggmakker-butikk. Tilfører rommet dybde og karakter. Køb Spartelmaling fra Jotun Lady og skab dine egne flotte og unikke vægge. Fragtfrit leveret hos malgodt. Nå er det også enda enklere å finne din kalkmalingsfarge.


Nytt digitalt fargekart. Hitta bästa pris för ett stort urval produkter. Hun forteller at Jotun i år vant prisen for Årets produsent under den årlige Bo Bedre Designpris: – Det er kanskje litt rart å la en malingsprodusent vinne denne prisen , men Jotun har gjort en kjempeinnsats med å sponse norske designere, og malingen er i seg selv en god designjobb, mener redaktøren. Hos Maxbo finner du Lady maling fra Jotun som gir et elegant sluttresultat.


Kjøp på nett eller i butikk. Bestill Jotun Fargekart og brosjyrer hjem i postkassen – helt gratis!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg