fredag 22. mai 2015

Jernia rosendahl

Rosendahl - Best pris i Norge! Sammenlign pris med oss! Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Produkter for merkevare ROSENDAHL for Jernia. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN.


Jernia rosendahl

De er robuste og lette å stable i skapet. Bruk dem gjerne også til servering av mindre forretter og små salater. Med disse glassene setter du prikken over i’en på et veldekket bord. Tallerkenen er 25cm i diameter og er 6cm høy.


Matlagning blir enda enklere med gode kjøkkenredskaper. Hos Jernia kan du være sikker på at du får god kvalitet til gode priser. Lag deilige smørbrød med et av våre toastjern, eller ta matlagningen til nye høyder med SousVide.


Jernia rosendahl

Gourmetmat eller familiens livretter? Med Grand Cru Sense kan du uansett anledning glede deg over et servise som ikke bare er en fryd for øynene, men som også er like funksjonelt som det er estetisk vakkert. Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom.


Jernia utgir løpende nye kundeaviser, og hver enkelt kundeavis er som regel gyldig i et par uker. Du kan alltid finne den seneste kundeavisen fra Jernia her på Tilbudsuken. Our product ranges provide practical kitchen and home basics that will last a lifetime. Vi hos glassoginterior.


Jernia rosendahl

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Jernia skal være førstevalget for det du trenger til kjøkken, hjem, hus og hage. Jernia tilbyr et stort utvalg av kvalitetsvarer til konkurransedyktige priser. Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med.


Som faghandel er vi naturligvis opptatt av kvalitet, og mener dette handler om noe mer enn at en vare er solid og holdbar. Dette gir deg 1 trygghet! Husk å ta med kvitteringen.


Vi filer nøkler og graverer skilt. Spør i butikk om utvalg og muligheter. Som medlem av kundeklubben vår, får du dessuten alltid for når du filer nøkler. Ellers har vi det aller meste innen små elektrisk kjøkkenutstyr og masse utstyr, enten det er pepperkverner, kjøkkenkniver, redskaper eller ildfaste former.


Her finner du små og store figurer til oppheng på juletreet, fra taket eller i vinduet, og stemningsfulle dekorasjoner til bordet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg