onsdag 20. mai 2015

Gardinbånd oppheng

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg? Mønstrede gardiner i ulike former. Trenger du gardinoppheng?


Hos Kid har vi et stort utvalg av gardinstenger, hemper, ringer og skinner som passer alle gardintyper. I vår forretning finner du flere demonstrasjoner på ulike gardinoppheng. Vi tilpasser disse etter ønske og vi sender disse etter bestilling.


Med gode oppheng og kvalitet i alt fra stenger til skruer blir det lett å skifte gardiner. Vi har lang erfaring med gardinoppheng fra TOSO Norge. Her kan du finne alt fra dekorative gardinskinner, gardinskinner med LED-lys og motortrekk, gardinstenger med forskjellig utforming og materiale, rullegardiner tilpasset ditt behov, gardinbånd i stort utvalg, maljer og tilbehør, det meste innen søm og vindusfolie. Gardinbånd med et variablet stofforhold kalles universalbån og innebærer at rynkingen kan varieres og rynkes etter eget ønske, og uten et fast stoff-forhold.


Stangbånd i ulike varianter benyttes når gardinen skal tres inn på selve gardinstangen, som er et alternativ til bruk av maljer eller gardinringer. Booker du en konsulent til å hjelpe deg med gardinvalget kan du få tips om stoff og farger som passer for deg, og du kan også tips om type oppheng og forede gardiner. Alt i billige gardiner og tekstiler i vår gardinshop. Vi har alt fra mørkleggingsgardiner, liftgardiner, sengetepper og samt tekstiler. Til oppheng av gardiner er det unødvendig å sy på rynke-bån.


Gardinhodet kan gjerne være soft og synke ned mellom magnet-opphengene. Dette gir et løst og luftig uttrykk og man trenger da heller ikke så mange oppheng. Ta hensyn til stemningen du vil skape, og til proporsjonene. Det er mye måling med gardiner.


Hva er veltilpasset boligen? Har du en gammel klassisk leilighet på Frogner i Oslo, kan du ikke ha samme oppheng som en ny leilighet på Tjuvholmen. Jeg sier bestandig at gardiner er en del av møblementet, sier hun til ifi. Kjempe utvalg av kraftige magneter og magnetiske løsninger. Kontakt oss om for spesiell bestilling.


Vi syr gardiner på bestilling, tilpasset kundens ønske. Vi kan tilby et stort utvalg gardinbånd til oppheng med kroker, men vi syr selvsagt til alle typer oppheng. Vi har et stort utvalg av skinner og gardinstenger fra Toso, Vista og Luxaflex som også bestilles på mål. Godt utstyr gjør syjobben lettere. Bestill fra vår nettbutikk i dag!


Et stort utvalg av gardinskinner og tilbehør gir et komplett sortiment for gardiner til offentlig miljø. Skinnene er tilpasset de ulike vektklasser og for alle typer oppheng. Kolleksjonen tilbyr skinner med symmetrisk design, snortrekk, motorisering med fjernkontroll eller kontakt, samt skinner til panel- og liftgardiner. Vanlige gardinlengder (med løpegang, uten påsydd gardinbånd bak) får et synligere fall om du kompletterer din gardinstang med klemmer og gardinringer. Klemmene klemmer du bare fast i gardinens overkant og haker det deretter på ringen – så enkelt!


IKEA - KRONILL, Gardinbånd , hvit, Du kan få gardinene til å samles vakkert sammen øverst ved å bruke dette rynkebåndet. Cellbes på Internett og på postordre! Rynkebåndet har også skjulte fliker som du kan bruke til å henge opp gardinene direkte på gardinstenger med.


Kom i gang med å sy din nye liftgardin. Slik gjør du det: Mål bredden på vinduet. Stofforbruket er lengden på vinduet pluss ca.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter og gode tilbud!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg