tirsdag 12. mai 2015

Rammelerret

Kjøp lerret som passer til din projektor. Velg din favoritt blant lerret fra Elite, Elgato eller iiglo og nyt følelsen av å være på kino med opptil 1tommer hjemme. Finn den løsningen som passer best til ditt bruk og snurr film.


Rammelerret

Rammelerret , nedtrekkbart, motorisert, tab-tension eller portabelt. Lerret finnes i flere utforminger etter behov. Den beste løsningen er å bruke et fast rammelerret.


Da vil man få et lerret med en duk som ikke får bølger eller skjevheter over tid. Kilerammer og lerret. Et oppspendt lerret på ramme er et godt grunnlag for å skape et maleri. Kundesenter Kontakt Oss Om oss Søk forhandlerstatus () Til kassen × Aktiv handlevogn Ordrebøker. Ekstra flott duk som gjør at du får enda bedre resultat med høytoppløste bilder.


Den sorte rammen gir bildet en naturlig avgresning og øker den opplevde kontrasten. JBS anbefaler vanligvis rammelerret i 16:format ettersom dette er standard for hjemmekino-projektorer. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl.


Ny eller brukt: Brukt: Torget Til salgs Elektronikk og hvitevarer Lyd og bilde Projektor og lerret. Her får du knivskarpe bilder med en god prosjektor, lerretet er hele meter bredt og meter høyt. Oppblåsbart lerret for ute- innebruk som passer perfekt til lokasjoner man ikke har riggmuligheter i form av tak, vegg. Lei utstyr du ikke ønsker å eie selv, det er enkelt og sparer deg for mye bry.


Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Vi har følgende rammelerret. LINLERRET STORE FORMAT, TYPE LLS. Sammenlign tilbud fra. Selges kun fra kunstnerbutikken i Drammen.


NYHET Lag dine egne lerret. Her er det mye å spare, og vi sender over hele. Japan Photo er kjent for høy kvalitet, stort utvalg og lave priser på fotobøker, kameraer og fotoutstyr.


Bestill på nett eller besøk oss i butikk. Optoma ALR1er et 16:rammelerret på 1som gir deg vesentlig forbedret fargegjengivelse og kontrast sammenlignet med et standard lerret. Kun egnet for bruk med ultra short throw-projektorer! Et rammelerret gir en garantert flat projeksjonsflate. Det betyr en konstant, høykvalitets film og bildegjengivelse.


Veldig pent og lite brukt rammelerret. Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Hei jeg er på jakt etter et rammelerret til å henge på vegen! Om det kan være fremme permanent bør du gå for rammelerret.


Dette kan du bygge ganske rimelig selv og du slipper muligheten for at nedsenkbart lerret får bølger. Da tenker jeg ikke på tab tension lerret som i utgangspunktet er bølgefritt siden dette normalt koster en god del mer enn et enkelt lerret på rull. Norges grundigste tester, guider og nyheter relatert til forbrukerteknologi finner du på Tek. Med langt over en million brukere i uken er ingen større enn oss.


Om du ikke finner det du leter etter på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg