mandag 4. mai 2015

Fin voksduk

Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Stort utvalg av hoteller. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Voksduk gjør det enkelt å skape noe selv. Lag den rette stemningen inne eller ute med voksduk av PVC eller akryl, og voksdukene våre er frie for ftalater.

Fordelen med voksduk metervare er at når du har klippet til ønsket lengde, så er du ferdig. Den største jobben blir altså å velge hvilket mønster du vil ha på duken din. Forskjellen på voksduk og akrylduk Duker i voks, akryl og plast er praktiske og lettstelte, og egner seg like bra inne som ute. De tåler søl, er vannavstøtende og beskytter bordplaten under.


Passer perfekt til kafebord og andre runde bord med omkrets på ca til 1cm. Matt overflate, bomullskvalitet, ikke plast. Hentes på Røa i Oslo, eller sendes for kjøpers regning.


Prøv FINN levert, fra kr 75.

Like fin å bruke både ute og inne. Vi har det du trenger av gardiner, sengetøy, håndklær og interiør til hjemmet. Finn den duken du foretrekker – og bestill den som en rund duk på bestillingssiden.


Princess voksduk er duker som er helt vannavstøtende og har litt tettere materiale enn en akrylduk. Disse dukene passer barnefamilier veldig godt siden de er så praktiske. Skal barna dine male ved bordet, er det bare å legge over en voksduk som dekker bordet, så slipper du å tenke på at de kommer til å søle ut noe.


Se vårt store utvalg av voksduker med maritime motiver, blikkstille sjø, havbunn, holdbare skip som er perfekte til båten – leveres på en rull uten brettekanter. Bruk en praktisk og billig voksduk til å beskytte det vakre spisebordet ditt. Bordduker i voks er ideelle til å beskytte mot flekker, skitt og riper som kan være vanskelig å fjerne. Om et uhell skulle skje er det bare å rengjøre duken med en våt klut.


Velg mellom klassiske voksduker og tekstilvoksduker. Spar Kjøps Nyhetsbrev. Gratis frakt og levering innen dager!


Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. PVC laminert Vaskes med fuktig klut, kan ikke i vaskemaskin. Tekstilvoksduk er ikke bare.


Fin i et vindu, men også dekorativ inne.

Duken har et fin design med småblomster. Tex-sertifisert duk av bomull med vannavvisende akrylbelegg. Slipper ikke gjennom væske eller maling, men garanterer ikke absolutt beskyttelse av underlag. Vannavvisende, solid. Har du spørsmål eller kommentarer kan du komme i kontakt med oss ved å benytte vårt.


Duker og spisebrikker er viktige elementer på et bord for både hverdag og fest. Det er viktig at både farge og form på dukene passer godt til bordet og bordet ellers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg