mandag 25. mai 2015

Alpina bc 1600

Alpina bc 1600

Skisko til tur, fjell og langrenn. Prisløfte, åpent kjøp og kostnadsfritt bytte. Kjøp Alpina Briller og Sykkelhjelmer. Fantastisk kvalitet og gode priser! Stort utvalg og rask levering!


Alpina bc 1600

Bestille på Bergfreunde. Overdel i ett stykke, og minimalt av sømmer. Meget stabil og god gå komfort. Skinn i polstringen på toppen og i pløsa. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre din brukeropplevelse.


Skinnsko med Alpitex-membran, thinsulatefodrad och BC -sula! Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Vi er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp. Vi hjelper deg med å finne de beste tilbudene.


Någon som har testat både och vill uttala sig? Det er tid for årets største salg. Anatomisk fotbädd och extra förstärkt i tådelen. Passar till Rottefellas NNN BC -bindningar, och funkar utmärkt för både skridskor och skidor. Ekte backcountry skisko for ski utenfor sporet.


Dette er en holdbar støvel med god støtte og varme på grunn av en medium boot flex og THINSULATE isolasjon. Trygt og sikkert hos Urverket. Finn laveste nettpris her. Thinsulate Insulation. Passer til NNN BC -bindinger.


Förstärkt fram över tåboxen. Något styvare flex än Alpina Alaska för den som söker dylika egenskaper - skon upplevs därmed som mer lämpad som kompromiss för den som även vill kunna lägga några telemarksvängar med sin NNN BC turutrustning. En klassiker som funnits i sortimentet i många år. Fjellstøvler fra Alpina På fjellet er det barskere forhold og det er heller ikke alltid nyoppkjørte skispor. Selger disse flotte skiskoene da de dessverre er litt for store for meg.


Selv om BC -sko dominerer salget av fjellskisko, har mm klart sin styrke. De aller kraftigste skoene er fortsatt kun tilgjengelig for mm. Dette stiller høye krav til stabilitet og varme.


Alpina bc 1600

En BC -binding er tyngre enn enkel mm binding, og har såpass slark at hælen kan dras fra side til side – centimeter for alle BC -sko.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg